Θα είναι αυτός ο νέος Batman του DC Universe; Τι απάντησε ο ηθοποιός που έβαλε υποψηφιότητα

O Alan Ritchson από τη σειρά “Reacher“ θα ήθελε πολύ να είναι ο νέος Bruce Wayne
23 Δεκεμβρίου 2023 13:31
Θα είναι αυτός ο νέος Batman του DC Universe; Τι απάντησε ο ηθοποιός που έβαλε υποψηφιότητα

Μπορεί να έχουμε τον "The Batman" του Robert Pattinson όμως εκείνος θα υπάρχει σε άλλο ξεχωριστό σύμπαν της DC και όχι στο καινούργιο κινηματογραφικό που ετοιμάζει ο James Gunn με τον Peter Safran. 

Ένας νέος Μπάτμαν πρέπει λοιπόν να πάρει τα ηνία από τον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος ήταν ο προηγούμενος "βασικός" Σκοτεινός Ιππότης της DC και ένα ανερχόμενο όνομα του Χόλιγουντ έβαλε υποψηφιότητα. Ο λόγος για τον Alan Ritchson, ο οποίος απολαμβάνει τελευταία αναγνώριση για τον ρόλο του στη σειρά "Reacher" αλλά και τον ρόλο του στο "Fast X"

Το όνομα του Ritchson παίζει κιόλας εδώ και αρκετούς μήνες στα fan castings και με το παρουσιαστικό αλλά και το ύφος του δε θα ήταν μια διόλου άσχημη επιλογή. Ο ίδιος θέλησε να απαντήσει σε όλα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο να παίξει τον επόμενο Batman του DC Universe στο "Batman: The Brave and the Bold"

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του για τη 2η σεζόν του Reacher, ο Ritchson πρακτικά δεν επιβεβαίωσε τίποτα για τα όσα ακούγονται, αλλά έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο για να υποδυθεί τον Bruce Wayne.

"Με όλες αυτές τις φήμες που κυκλοφορούν παίζει τελικά να είμαι ο νέος Batman, αλλά πώς μπορώ να τον φέρω εις πέρας; Θα ήθελα πολύ να παίξω τον Batman. Ξέρετε ο Batman χωρίς την κάπα του είναι μια πολύ καλή παρομοίωση. Θέλω να πω ότι ο Batman έχει μια σπηλιά ενώ ο Reacher δεν έχει καν σπίτι. Έχει μόνο μια οδοντόβουρτσα. Ο Μπάτμαν είναι ματσωμένος, έχει σπηλιές, ρετιρέ και προβολείς που τον καλούν. Ο Batman είναι πιο cool. 

Πώς θα σας φαινόταν να είναι ο Ritchson ο νέος Batman του DCU; Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν για το project έιναι πως το Batman: The Brave and the Bold" θα σκηνοθετήσει ο Andy Muschietti του "The Flash".