Μια κόκκινη πόρτα από το νέο Insidious κατατρόμαξε ανυποψίαστους στο Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί κρύβεται πίσω από την κόκκινη πόρτα;
30 Ιουνίου 2023 12:37
Μια κόκκινη πόρτα από το νέο Insidious κατατρόμαξε ανυποψίαστους στο Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Insidious: The Red Door και μόλις έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από την ταινία. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer ή κάποιο clip, αλλά για ένα prank που ετοίμασε σε ένα δρόμο του Λος Άντζελες.

Η εταιρία θέλησε να προωθήσει τη νέα ταινία τρόμου με έναν ιδιαίτερο τρόπο, αφού έφτιαξε μια ειδική μαύρη κατασκευή σε έναν δρόμο του Λος Άντζελες που είχε στο κέντρο μια κόκκινη πόρτα και το λογότυπο του Insidious: The Red Door. Όπως βλέπουμε και από τον τίτλο της ταινίας, η κόκκινη πόρτα φαίνεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο και έχει να κάνει με όλη την υπόθεση.

Έτσι, διάφοροι άνθρωποι άνοιγαν την πόρτα, χωρίς να γνωρίζουν τι τους περιμένει, με αποτέλεσμα να βγαίνει ένας «δαίμονας» και να τους τρομάζει.

Δείτε το prank παρακάτω:

Τι κρύβεται πίσω από την κόκκινη πόρτα; Ανυποψίαστοι άνθρωποι τρομάζουν σε μια φαινομενικά συνηθισμένη γωνία του δρόμου στο Λος Άντζελες.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Red Door επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου και σε αυτό ακριβώς επικεντρώνεται το trailer που θα δείτε παρακάτω, ελέω της Γιορτής του Πατέρα που ήταν εχθές, Κυριακή 18 Ιουνίου. Το βίντεο ξεκινάει με ένα σποτάκι που δείχνει γονείς με τους γιους τους, ενώ στη συνέχεια τα πλάνα αλλάζουν και δείχνουν στον Patrick Wilson και τον κινηματογραφικό γιο του, Ty Simpkin, αλλά και τα φρικιαστικά σκηνικά που θα δείτε στο “Insidious 5”.

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Δείτε το ανατριχιαστικό trailer του Insidious: The Red Door για τη Γιορτή του Πατέρα

Παίζουν επίσης και οι Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

To Insidious: The Red Door θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.