Το Insidious: The Red Door μπορεί να γίνει το πιο εμπορικό κεφάλαιο του franchise

Τα πάει καλά στο box office
17 Ιουλίου 2023 20:01
Το Insidious: The Red Door μπορεί να γίνει το πιο εμπορικό κεφάλαιο του franchise

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν τα νούμερα εσόδων για το δεύτερο σαββατοκύριακο του Insidious: The Red Door.

Με προϋπολογισμό τα 16 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία της Sony Pictures έχει καταφέρει πλέον να γεμίσει τα ταμεία με περισσότερα από 120 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλο που δεν βρισκόταν αυτό το «ΣΚ» στην πρώτη θέση, μιας και έκανε πρεμιέρα το νέο Mission: Imposible, η νέα ταινία τρόμου συνεχίζει να έχει μια πολύ καλή πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, το The Red Door κατάφερε να συγκεντρώσει 58 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τώρα στην Αμερική, καθώς και 64.5 εκατομμύρια δολάρια σε όλες τις άλλες χώρες που προβάλλεται. Έτσι, η ταινία έχει συγκεντρώσει περίπου $122,585,554 δολάρια μέχρι σήμερα.

Το The Red Door θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς, το Insidious: The last Key, το οποίο «τερμάτισε» στο box office με 167 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία κλείνει την ιστορία των Lamberts με τον Patrick Wilson και τον Ty Simpkins να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παίζουν επίσης και οι Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

Η σύνοψη του Insidious: The Red Door λέει: O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Πρόσφατα μάθαμε, επίσης, ότι το The Red Door θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς για πάρα πολλά χρόνια, καθώς ο παραγωγός Jason Blum δήλωσε ότι η σειρά θα ξεκουραστεί για τα καλά. Προς το παρόν δεν γνωρίζει είπε εάν ή πότε θα επιστρέψει και πάλι στους κινηματογράφους, αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε 10 χρόνια από τώρα, εάν και εφόσον βρει ένα καλό σενάριο. Παρ’ όλα αυτά, να σας υπενθυμίσουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται η πρώτη spin-off ταινία από την Screen Gems, Blumhouse και Atomic Monster του James Wan.

Αυτό το project έχει την ονομασία Thread: An Insidious Tale και θα το σκηνοθετήσει ο Jeremy Slater. O Slater είναι γνωστός από τη δουλειά του στην τηλεοπτική σειρά The Exorcist (2016-2017), ενώ ήταν σκηνοθέτης και στο Moon Knight των Marvel Studios. Εκείνος έχει συμμετάσχει και σε άλλα projects, όπως το Fantastic Four, το Death Note και το Pet του 2016.

Το Insidious: The Red Door παίζει στους κινηματογράφους από τις 6 Ιουλίου.

 

 

Tags: