Θα κάνετε αρκετό καιρό μέχρι να δείτε ένα νέο Insidious

Το The Red Door κλείνει έναν μεγάλο κύκλο
06 Ιουλίου 2023 22:34
Θα κάνετε αρκετό καιρό μέχρι να δείτε ένα νέο Insidious

Ετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί το Insidious: The Red Door θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο του franchise για πάρα πολύ καιρό. Όπως έγινε γνωστό, η γνωστή και πολύ επιτυχημένη σειρά τρόμου, πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο διάλλειμα από εδώ και πέρα.

Αυτό δήλωσε τουλάχιστον ο παραγωγός των Insidious, Jason Blum, στο Discussing Film, αφού μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε είπε ότι πρέπει να δει ο κόσμος το The Red Door γιατί θα είναι «το τελευταίο».

Καλύτερα να δείτε αυτό το Insidious. Είναι το τελευταίο, αλλά για να σας δώσω μια πιο σοβαρή απάντηση, το The Red Door θα είναι το τελευταίο για πάρα πολύ καιρό.

Μπορεί να μην «κοιμηθεί» το franchise για πάντα, αλλά σίγουρα θα αναπαυτεί για πάρα πολύ καιρό. Λοιπόν, αν κάποιος έχει κάποια νέα ιδέα σε 10 χρόνια, ποιος ξέρει; Αλλά δεν υπάρχει τώρα κάποιο σχέδιο, όπως είχε γίνει άλλωστε και με τα προηγούμενα Insidious. Δεν υπάρχουν σχέδια για ένα Insidious 6.

Φαίνεται ότι όντως το The Red Door θα είναι το τελευταίο όσον αφορά την κεντρική σειρά, αλλά δε θα τελειώσει το franchise. Και αυτό γιατί πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ήδη ετοιμάζει η πρώτη spin-off ταινία.

Η Screen Gems, η Blumhouse και η Atomic Monster του James Wan, έχουν υπό ανάπτυξη το Thread: An Insidious Tale, μία ολοκαίνουργια ταινία τρόμου που θα τη σκηνοθετήσει ο Jeremy Slater. O Slater είναι γνωστός από τη δουλειά του στην τηλεοπτική σειρά The Exorcist (2016-2017), ενώ ήταν σκηνοθέτης και στο Moon Knight των Marvel Studios. Εκείνος έχει συμμετάσχει και σε άλλα projects, όπως το Fantastic Four, το Death Note και το Pet του 2016.

Μάλιστα ξέρουμε ήδη την πλοκή της ιστορίας και λέει: Η ιστορία εδώ επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι (Moore και Nanjiani), οι οποίοι θα ζητήσουν βοήθεια για να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο χρησιμοποιώντας ένα ξόρκι, έτσι ώστε να αποτρέψουν το θάνατο της μικρής τους κόρης. Χωρίς ωστόσο να υπολογίζουν τις συνέπειες.

Η σύνοψη του The Red Door λέει τα εξής:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Παίζουν οι Patrick Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

Το Insidious: The Red Door παίζει από σήμερα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Tags: