Το reboot του Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά ίσως δεν έρθει ποτέ

Νέες δηλώσεις από τον πρωταγωνιστή
27 Ιουνίου 2023 15:23
Το reboot του Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά ίσως δεν έρθει ποτέ

Από το 2019 ακούμε ότι στα σκαριά βρίσκεται «κάτι» για το Honey, I Shrunk the Kids (Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά), το οποίο θα λειτουργούσε ως reboot. Αυτή η ταινία είχε πάρει το πράσινο φως με την ονομασία Shrunk και τώρα, ο ηθοποιός Josh Gad έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Είχε γίνει γνωστό ότι ο Gad θα βρισκόταν στο cast στο ρόλο του Nick Szalinski. Ωστόσο φαίνεται ότι έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν είχαν βγει στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για αυτό το reboot. Ο Gad θέλησε να απαντήσει στους fans του franchise και μεταξύ άλλων είπε ότι κανονικά τα γυρίσματα θα είχαν ξεκινήσει λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Πολλοί από εσάς με ρωτάτε τι συμβαίνει με αυτή την ταινία. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και μετά χτύπησε ο COVID. Μετά το πρόγραμμά μου ήταν «κάπως» και υπήρχαν διάφορα conflicts. Μετά ήταν πάλι να ξεκινήσουμε αλλά υπήρχαν θέματα με το budget. Αν το θέλετε πείτε το στην Disney.

Φαίνεται ότι παρόλο που η ταινία είχε πάρει το πράσινο φως και ήταν να ξεκινήσει τα γυρίσματά της, μετά κάτι έγινε με το budget και όλα πάγωσαν. Το Shrunk βρίσκεται στα σκαριά από το 2019 και αρχικά προοριζόταν να κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus, αλλά αυτό μετά άλλαξε και θα πήγαινε στους κινηματογράφους.

Στην ταινία, ο Josh Gad θα ήταν ο ενήλικας Nick Szalinski και θα έπαιρνε ουσιαστικά το ρόλο του Robert Oliveri από τις πρωτότυπες ταινίες.

Προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, δηλαδή εάν ακυρώθηκε το project ή συνεχίζεται κανονικά. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: