Το νέο βίντεο του Indiana Jones and the Dial of Destiny σάς προετοιμάζει για μία τελευταία περιπέτεια

Σύντομα στους κινηματογράφους
26 Ιουνίου 2023 12:59
Το νέο βίντεο του Indiana Jones and the Dial of Destiny σάς προετοιμάζει για μία τελευταία περιπέτεια

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτήν την Πέμπτη 29 Ιουνίου στην Ελλάδα και μία μέρα μετά στην Αμερική. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, η Lucasfilm έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο που θέλει να σας βάλει στο κλίμα της ταινίας.

Με τίτλο “One Final Adventure”, το νέο διαφημιστικό βίντεο του Dial of Destiny θέλει να σας προετοιμάσει για την τελευταία επική περιπέτεια του Harrison Ford και εκτός από πλάνα που είχαν αποκαλυφθεί ξανά στο παρελθόν, θα δείτε και κάποιες σκηνές για πρώτη φορά. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι στο Indiana Jones 5 ο Indy θα έρθει αντιμέτωπος και πάλι με τους Ναζί κατά τη διάρκεια των ‘60s, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Δείτε το νέο βίντεο του Indiana Jones and the Dial of Destiny παρακάτω:

 

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο.

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan). Επίσης, για τελευταία φορά στο franchise, ο θρυλικός John Williams θα επιστρέψει για να συνθέσει το soundtrack. Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford στο cast υπάρχουν και οι Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro). Αναμένεται να επιστρέψουν και οι John Rhys-Davies και Karen Allen στους ρόλους των Sallah και Marion Ravenwood.

Στη νέα ταινία θα δείτε τον de-aged και νεαρό Harrison Ford, που δημιουργήθηκε χάρη στην εξελιγμένη deepfake τεχνολογία της Lucasfilm, την οποία ο 80χρονος σταρ έχει εκθειάσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου.