Ίσως αυτός να είναι ο τίτλος του Indiana Jones παιχνιδιού της Bethesda

Ο οποίος θα αποκαλυφθεί περαιτέρω σύντομα στο επόμενο σόου του Xbox
12 Ιανουαρίου 2024 00:55
Ίσως αυτός να είναι ο τίτλος του Indiana Jones παιχνιδιού της Bethesda

Φαίνεται πως μέσα από κάποιες διαρροές έχει ανακαλυφθεί ο επίσημος τίτλος του Indiana Jones παιχνιδιού της Bethesda, το οποίο είχε ανακοινωθεί το 2021 και αναπτύσσεται δια χειρός Machine Games

Ένας χρήστης του X/Twitter ονόματι @Kurakasis, ο οποίος φαίνεται να σκαλίζει διάφορες πληροφορίες της gaming βιομηχανίας, αποκαλύπτει διάφορα trademakers και domains που κατοχύρωσε η Bethesda και η Lucasfilm Games τον τελευταίο καιρό. Ένα εξ' αυτών αποκαλύπτει πως το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται "Indiana Jones and the Great Circle". 

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η Lucasfilm είχε κατοχυρώσει ένα τέτοιο εμπορικό σήμα στην Ευρώπη πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα το "The Great Circle" για αγαθά και υπηρεσίες βιντεοπαιχνιδιών. 

Έπειτα έχουμε το Insider Gaming, που με δικές του πληροφορίες υποστηρίζει ότι το Indiana Jones της Machine Games θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 αποκλειστικά για την πλατφόρμα του Xbox. Βέβαια, όλα αυτά αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στο επερχόμενο Developer Direct του Xbox την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, εκεί όπου θα δούμε μια πρώτη ματιά στο gameplay του. 

 

Το τι ακριβώς ετοιμάζουν οι δημιουργοί των "Wolfenstein: The New Order" και "Wolfenstein II: New Colossus' θα το μάθουμε στις 18 Ιανουαρίου.