ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοινώθηκε μεγάλο Xbox σόου με Indiana Jones, Hellblade 2, Avowed

Κλείδωσε η ημερομηνία
09 Ιανουαρίου 2024 17:32
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοινώθηκε μεγάλο Xbox σόου με Indiana Jones, Hellblade 2, Avowed

Οι φήμες που σας μεταφέραμε αποδείχθηκαν αληθινές. Το Xbox μόλις ανακοίνωσε και επίσημα το φετινό του Developer_Direct σόου, στο οποίο θα παρουσιάσει αναλυτικά διάφορα επερχόμενα παιχνίδια των εσωτερικών του ομάδων ανάπτυξης.

Περνώντας σε λεπτομέρειες το νέο Developer_Direct είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Σε αυτό, η Microsoft θα δώσει τη σκυτάλη στην MachineGames για να παρουσιάσει αναλυτικά το Indiana Jones project της. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί των πρόσφατων Wolfenstein θα δώσουν στη δημοσιότητα πάνω από 10 λεπτά gameplay, καθώς και το πρώτο gameplay trailer, εξηγώντας αναλυτικά την ιστορία, το setting και άλλες λεπτομέρειες που θα ενδιαφέρουν τους παίκτες.

Παράλληλα, στο σόου θα δούμε και το Avowed, το επόμενο μεγάλο fantasy RPG της ταλαντούχας ομάδας ανάπτυξης Obsidian. Ομοίως, θα είναι η πρώτη φορά που οι developers θα παρουσιάσουν αναλυτικά το παιχνίδι τους, με ένα deep dive που θα περιλαμβάνει άφθονα gameplay πλάνα.

Τέλος, νέα πλάνα θα δούμε και από το Ara: History Untold, το νέο strategy παιχνίδι της Microsoft, ενώ δε θα λείψει και backstage υλικό από την ανάπτυξη του άκρως αναμενόμενου Senua’s Saga: Hellblade II.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις της Microsoft μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.