Δείτε το ανατριχιαστικό trailer του Insidious: The Red Door για τη Γιορτή του Πατέρα

Επειδή η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση πατέρα και γιου
19 Ιουνίου 2023 18:53
Δείτε το ανατριχιαστικό trailer του Insidious: The Red Door για τη Γιορτή του Πατέρα

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Insidious: The Red Door, το 5ο κεφάλαιο στο δημοφιλές horror franchise, το οποίο πρόκειται να ολοκληρώσει την ιστορία της οικογένειας Lambert.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Red Door επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου και σε αυτό ακριβώς επικεντρώνεται το trailer που θα δείτε παρακάτω, ελέω της Γιορτής του Πατέρα που ήταν εχθές, Κυριακή 18 Ιουνίου. Το βίντεο ξεκινάει με ένα σποτάκι που δείχνει γονείς με τους γιους τους, ενώ στη συνέχεια τα πλάνα αλλάζουν και δείχνουν στον Patrick Wilson και τον κινηματογραφικό γιο του, Ty Simpkin, αλλά και τα φρικιαστικά σκηνικά που θα δείτε στο “Insidious 5”.

Δείτε το παρακάτω:

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Παίζουν επίσης και οι Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

To Insidious: The Red Door θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.