Ο Chris Hemsworth μιλάει για το μέλλον του ως Thor στην Marvel

Θα επέστρεφε για ένα Thor 5;
16 Ιουνίου 2023 09:29
Ο Chris Hemsworth μιλάει για το μέλλον του ως Thor στην Marvel

Ο Chris Hemsworth έδωσε μια νέα συνέντευξη και μίλησε για το μέλλον του ως Thor στο Marvel Cinematic Universe δηλώνοντας ότι ακόμα δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον ή στην επόμενη φάση του MCU.

Μιλώντας στο EW για να προωθήσει τη νέα του ταινία, το Extraction 2, ο Hemsworth ρωτήθηκε για το μέλλον του στο MCU, με εκείνον να δηλώνει τα εξής: Πρέπει να προσέχω στο πως θα απαντήσω εδώ, γιατί δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στο επόμενο Phase. Υπάρχουν πάντα συζητήσεις, όπως με το Extraction. Πριν γίνει το οτιδήποτε επίσημο, οι άνθρωποι (της παραγωγής εννοεί) πετάνε ιδέες. Αλλά επίσημα, δεν ξέρω…

Εκτός από τη συμμετοχή του σε άλλες ταινίες όπως τους Avengers, ο Thor του Hemsworth είναι ο μοναδικός χαρακτήρας του MCU που έχει λάβει τέσσερις “solo” ταινίες. Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι του αρέσει να υποδύεται αυτόν τον ρόλο, αλλά αν έρθει η επόμενη ταινία του, θέλει να πειραματιστεί με το στιλ και το είδος που θα έχει.

Δε θέλω να συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο κόσμος να εξαντληθεί τόσο πολύ που να γουρλώνει τα μάτια του όταν με βλέπει στην οθόνη ως τον Thor. Αν το κοινό θέλει να με δει ξανά ως Thor και αν υπάρχει κάτι που πιστεύουμε ότι θα είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό, τότε κομπλέ. Δεν έχω ακόμα να σας δώσω κάποια απάντηση, αλλά θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω και να καταλάβω πώς μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να το κάνουμε λίγο απρόβλεπτο.

Ο Chris Hemsworth παίζει τώρα στη νέα ταινία του Netflix, το Extraction 2, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα 16 Ιουνίου στην υπηρεσία. Εσείς θα θέλατε να τον δείτε ξανά ως Thor; Πείτε μας στα σχόλια!