Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 ξεπέρασε την πρώτη ταινία σε έσοδα

Με έσοδα που ξεπερνούν πλέον τα 800 εκατομμύρια
12 Ιουνίου 2023 19:25
Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 ξεπέρασε την πρώτη ταινία σε έσοδα

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις αρχές του Μαΐου και φαίνεται ότι η ταινία των Marvel Studios συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της. Και αυτό γιατί μόλις κατάφερε να ξεπεράσει ένα εντυπωσιακό νούμερο στο παγκόσμιο box office.

Όπως μεταφέρει το Collider, το Volume 3 του James Gunn έχει έσοδα που αγγίζουν τα 805.9 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι η 3η ταινία της Marvel έχει ξεπεράσει ήδη σε έσοδα το πρώτο Guardians of the Galaxy του 2014, το οποίο είχε έσοδα περίπου τα 770 εκατομμύρια.

Επίσης, θέλει λίγο ακόμα -και μάλλον θα ξεπεράσει- και το Volume 2 το οποίο είχε συνολικά έσοδα τα 869 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Δεν είναι σίγουρο ότι το Vol. 3 θα ξεπεράσει το 1 δις δολάρια σε έσοδα, ενώ σύντομα θα καταφθάσει μάλλον και στο Disney Plus όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα project της Marvel.

Συνήθως, μια “MCU” ταινία έρχεται στην streaming πλατφόρμα της Disney 90 ημέρες μετά την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους, οπότε ο καιρός του Guardians of the Galaxy Volume 3 πλησιάζει.

Τις εντυπώσεις μας για τη νέα ταινία της Marvel, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το cast του Guardians 3 περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland.

Το Guardians of the Galaxy Volume 3 προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους.