ΦΗΜΗ: Η Nintendo είναι κοντά στο να κλείνει συμφωνία με την Universal για την ταινία του Zelda

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το The Super Mario Bros. Movie
09 Ιουνίου 2023 22:34
ΦΗΜΗ: Η Nintendo είναι κοντά στο να κλείνει συμφωνία με την Universal για την ταινία του Zelda

Φαίνεται ότι μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία που είχε η ταινία του Super Mario, η Nintendo είναι έτοιμη να φέρει στη μεγάλη οθόνη την ταινία του Zelda μαζί με την Universal Pictures και την Illumination.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο βετεράνος του είδους, Jeff Sneider, ο οποίος μίλησε στο The Hot Mic podcast λέγοντας ότι έχει διάφορες πηγές που βρίσκονται κοντά στην Nintendo, που υποστηρίζουν ότι η ιαπωνική εταιρία είναι κοντά στο να κλείσει μια συμφωνία με την Universal για την ταινία του Zelda.

Από ό,τι μου είπαν, είναι έτοιμο στο να γίνει επίσημο, η Universal είναι έτοιμη να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία με την εταιρία Nintendo για το The Legend of Zelda.

Το Zelda, φαίνεται ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο franchise των illumination και Nintendo, το οποίο και πάλι, νομίζω ότι όλοι κάπως το περιμέναμε αυτό. Και αυτό λόγω της επιτυχίας του Super Mario. Μου έχουν πει ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Να σας πούμε σε αυτό το σημείο ότι το Super Mario Bros. Movie έχει γεμίσει τα ταμεία αυτών των εταιριών με περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Φυσικά, επειδή τίποτα δεν είναι επίσημο σε αυτό το σημείο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Όσον από το Zelda, πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι της σειράς, το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο έγινε διαθέσιμο στο Nintendo Switch και ήδη έχει πουλήσει εκατομμύρια τεμάχια παγκοσμίως.

Τις δηλώσεις του Sneider μπορείτε να τις δείτε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.