Το τελικό trailer του Insidious: The Red Door θα σας ανατριχιάσει

Το 5ο και τελευταίο “main” κεφάλαιο θα παίξει τον Ιούλιο
07 Ιουνίου 2023 19:10
Το τελικό trailer του Insidious: The Red Door θα σας ανατριχιάσει

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer του Insidious: The Red Door λίγες εβδομάδες πριν καταφθάσει στους κινηματογράφους. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Red Door θα είναι το τελευταίο Insidious, αν και όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η σειρά θα αποκτήσει ένα νέο μέρος που θα λειτουργεί ως spin-off.

Το νέο trailer είναι γεμάτο από ολόφρεσκα πλάνα που έχουν σκοπό φυσικά να σας κατατρομάξουν και να σας ανατριχιάσουν, ενώ παράλληλα θέλει να σας δώσει και μια καλύτερη ματιά από την ιστορία. Μια ιστορία που πρόκειται να τελειώσει με τους Lamberts, με τον Patrick Wilson και τον Ty Simpkins που έχουν εδώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω:

 

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Παίζουν επίσης και οι Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell.

To Insidious: The Red Door θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.