Η νέα ταινία του Hayao Miyazaki με το Studio Ghibli θα κυκλοφορήσει χωρίς κάποιο trailer ή εικόνα

Με κανένα προωθητικό υλικό
06 Ιουνίου 2023 13:00
Η νέα ταινία του Hayao Miyazaki με το Studio Ghibli θα κυκλοφορήσει χωρίς κάποιο trailer ή εικόνα

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο θρυλικός Hayao Miyazaki των Spirited Away, My Neighbor Totoro και άλλων αγαπητών ταινιών θα επιστρέψει για μία ακόμη ταινία που θα ονομάζεται How Do You Live. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες που αφορούν την προώθηση της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το IGN, το How Do You Live θα κυκλοφορήσει χωρίς κάποιο έξτρα υλικό πέρα από την πρώτη αφίσα που είχε δοθεί στη δημοσιότητα τον περασμένο Δεκέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρξει κάποιο προωθητικό trailer ή κάποια άλλη εικόνα από την ταινία.

Μιλώντας στο Bungei Shunji, ο παραγωγός Toshio Suzuki μίλησε για την απόφαση του στούντιο να μη διαφημίσει τη νέα ταινία του Miyazaki λέγοντας ότι ήθελε να απομακρυνθεί από τους γνωστούς μεθόδους του μάρκετινγκ.

Στο παρελθόν, έπρεπε να κρατήσουμε την εταιρία ζωντανή, θέλαμε να έρθουν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι για να δουν τις ταινίες μας. Αλλά αφού δοκιμάσαμε πολλά πράγματα φτάσαμε στο σημείο που νομίζουμε ότι είναι καιρός για μία αλλαγή.

Όλοι πνίγονται στην ενημέρωση στις μέρες μας. Μερικές φορές οι άνθρωποι πηγαίνουν να δουν μια ταινία μόνο και μόνο για να ελέγξουν τις πληροφορίες που ήδη γνωρίζουν (εννοεί γνωρίζουν πληροφορίες για ταινίες μέσα από trailers και εικόνες). Αυτό δίνει πολλές πληροφορίες στον κόσμο και είναι σαν να στερούνται αυτό που κάνει διασκεδαστική μια ταινία.

Βρείτε τη μοναδική αφίσα του How Do You Live παρακάτω:

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι και αυτή τη στιγμή για το How Do You Live είναι ελάχιστες και το μόνο που ξέρουμε είναι ότι βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του 1937 από τον συγγραφέα Genzaburo Yoshino. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα ακολουθεί ένα 15χρονο αγόρι στο Τόκιο, του οποίου ο πατέρας πέθανε και ζει πλέον με τον θείο του. Μάλιστα, λέγεται πως είναι το αγαπημένο βιβλίο του Miyazaki από τα παιδικά του χρόνια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για τη μεγάλη επιστροφή του Miyazaki σε ταινία μεγάλου μήκους ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Η τελευταία ταινία μεγάλου μήκους που είχε σκηνοθετήσει ήταν το 2013 με τίτλο “The Wind Rises”.

Το How Do You Live πρόκειται να παίξει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας στις 14 Ιουλίου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ή πότε θα έρθει στα μέρη μας.