Αυτό είναι το πλήρες cast του Twisters της Universal Pictures

Glen Powell και πολλοί άλλοι
17 Μαΐου 2023 19:53
Αυτό είναι το πλήρες cast του Twisters της Universal Pictures

Τον περασμένο Απρίλιο έγινε γνωστό ότι η Universal Pictures ετοιμάζει μία ακόμη ιστορία μιας κλασικής ταινίας. Αναφερόμαστε στο Twister, το οποίο δε θα είναι τελικά reboot αλλά κάτι σαν sequel και θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Twisters από τον σκηνοθέτη του Minari, Lee Isaac Chung.

Τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν ολόκληρο το cast. Εκτός από τον Glen Powell, που τον είδατε πρόσφατα στο Top Gun: Maverick και την Daisy Edgar-Jones του Normal People, το cast περιλαμβάνει και άλλα πολύ γνωστά πρόσωπα.

Το πλήρες cast της ταινίας περιλαμβάνει λοιπόν και τους Sasha Lane, Katy O’Brian, Brandon Perea, Kiernan Shipka, Anthony Ramos, David Corenswet και Daryl McCormack.

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Mark L. Smith, ο οποίος έχει δουλέψει και στο Οσκαρικό The Ravenant με τον Leonardo DiCaprio. Ο Frank Marshall θα βρίσκεται στην παραγωγή με την εταιρία Kennedy/Marshall Company.

Έρχεται το reboot του Twister και μάθαμε ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές

Στην εν λόγω ταινία καταστροφής του 1996 πρωταγωνίστησε ο αείμνηστος Bill Paxton μαζί με την Helen Hunt. Η πλοκή είχε να κάνει με μια ομάδα ερευνητών-κυνηγών ανεμοστρόβιλων που ήθελαν να δοκιμάσουν μια συσκευή που έφτιαξαν η οποία μπορεί να τους ανιχνεύει πριν σχηματιστούν. Τελικά, ξεσπάει ένας ανεμοστρόβιλος που ρουφάει τα πάντα στο πέρασμά του και αναγκάζονται να τρέξουν για να σωθούν. 

Με παραγωγό τον Steven Spielberg, το αρχικό Twister τα πήγε περίφημα και εμπορικά με περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε περισσότερα για το Twisters.