Το Monkey Man είναι τη νέα ταινία δράσης της Universal σε παραγωγή Jordan Peele – Δείτε το trailer

Τον Απρίλιο στους κινηματογράφους
27 Ιανουαρίου 2024 15:52
Το Monkey Man είναι τη νέα ταινία δράσης της Universal σε παραγωγή Jordan Peele – Δείτε το trailer

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το Monkey Man, μία ολοκαίνουργια ταινία δράσης που θα παίξει σε όλα τα σινεμά τον Απρίλιο.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire), ο οποίος σκηνοθετεί μία περιπέτεια δράσης που επικεντρώνεται σε έναν άντρα που ξεκινάει μια αποστολή για να πάρει εκδίκηση από έναν άλλον που σκότωσε τη μητέρα του. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τον θρύλο του Hanuman. Στο Monkey Man πρωταγωνιστεί επίσης ο Patel ως Kid, ο οποίος βάζει μια μάσκα γορίλα και πηγαίνει κάθε βράδυ σε ένα υπόγειο κλαμπ, όπου εκεί μονομαχεί με άλλους ανθρώπους για να βγάλει χρήματα.

Μετά από χρόνια καταπιεσμένης οργής, ο Kid ανακαλύπτει έναν τρόπο να πάει να βρει τον υπαίτιο για το θάνατο της μητέρας του. Η Universal αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο ότι η ταινία είναι γεμάτη με συναρπαστικές και θεαματικές σκηνές μάχης και καταδίωξης σε ένα σενάριο που έγραψαν οι Paul Angunawela και John Collee (Master and Commander: The Far Side of the World).

Στην ταινία δράσης της Universal Pictures πρωταγωνιστούν οι Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven), Pitobash (Million Dollar Arm), Vipin Sharma (Hotel Mumbai), Ashwini Kalsekar (Ek Tha Hero), Adithi Kalkunte (Hotel Mumbai), Sikandar Kher (Aarya) και Makarand Deshpande (RRR).

Την παραγωγή του Monkey Man έχει αναλάβει ο Patel, ο Jomon Thomas (Hotel Mumbai, The Man Who Knew Infinity), αλλά και ο Jordan Peele των Nope, Get Out, καθώς και οι Win Rosenfeld (Candyman, Hunters series), Ian Cooper (Nope, Us), Basil Iwanyk (John Wick franchise, Sicario), Erica Lee (John Wick, Silent Night), Christine Haebler (Shut In, Bones of Crows) και Anjay Nagpal (Bombshell, Greyhound). Εξωτερικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Fuhrman, Natalya Pavchinskya, Aaron L. Gilbert, Andria Spring, Alison-Jane Roney και Steven Thibault.

Το Monkey Man αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 15 Απριλίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.