Monkey Man: Ο Dev Patel ρίχνει ατελείωτο ξύλο σαν άλλος John Wick στη νέα ταινία δράσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Απρίλιο στους κινηματογράφους
12 Μαρτίου 2024 01:30
Monkey Man: Ο Dev Patel ρίχνει ατελείωτο ξύλο σαν άλλος John Wick στη νέα ταινία δράσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από την επόμενη ταινία δράσης που έχει ετοιμάσει με τον Dev Patel. Ο λόγος γίνεται για το Monkey Man που υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με τις σκηνές μάχης του αυτόν τον Απρίλιο.

Ο Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) είναι εδώ ο πρωταγωνιστής και στο νέο βίντεο του Monkey Man βρίσκεται μέσα σε μία επαγγελματική κουζίνα, όπου προκαλεί το απόλυτο χάος, θέλοντας έτσι να σας παρουσιάσει ότι η ταινία θα περιέχει έντονες σκηνές μάχης. Αυτό άλλωστε φαινόταν και από το πρόσφατο επίσημο trailer που είχε κυκλοφορήσει η Universal Pictures.

Ο Patel υποδύεται τον “Kid” έναν νέο που βάζει τη μάσκα ενός γορίλα και πηγαίνει κάθε βράδυ σε ένα υπόγειο κλαμπ για να μονομαχήσει με άλλους ανθρώπους και να βγάλει χρήματα. Μετά από χρόνια καταπιεσμένης οργής, ο Kid ανακαλύπτει έναν τρόπο να πάει να βρει τον υπαίτιο για το θάνατο της μητέρας του. Η Universal αναφέρει ότι η ταινία είναι γεμάτη με συναρπαστικές και θεαματικές σκηνές μάχης και καταδίωξης σε ένα σενάριο που έγραψαν οι Paul Angunawela και John Collee (Master and Commander: The Far Side of the World).

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Patel ο οποίος σκηνοθετεί μία περιπέτεια δράσης που επικεντρώνεται σε έναν άντρα που ξεκινάει μια αποστολή για να πάρει εκδίκηση από έναν άλλον που σκότωσε τη μητέρα του. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τον θρύλο του Hanuman.

Στην ταινία δράσης της Universal Pictures πρωταγωνιστούν οι Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven), Pitobash (Million Dollar Arm), Vipin Sharma (Hotel Mumbai), Ashwini Kalsekar (Ek Tha Hero), Adithi Kalkunte (Hotel Mumbai), Sikandar Kher (Aarya) και Makarand Deshpande (RRR).

Την παραγωγή του Monkey Man έχει αναλάβει ο Patel, ο Jomon Thomas (Hotel Mumbai, The Man Who Knew Infinity), αλλά και ο Jordan Peele των Nope, Get Out, καθώς και οι Win Rosenfeld (Candyman, Hunters series), Ian Cooper (Nope, Us), Basil Iwanyk (John Wick franchise, Sicario), Erica Lee (John Wick, Silent Night), Christine Haebler (Shut In, Bones of Crows) και Anjay Nagpal (Bombshell, Greyhound). Εξωτερικοί παραγωγοί είναι οι Jonathan Fuhrman, Natalya Pavchinskya, Aaron L. Gilbert, Andria Spring, Alison-Jane Roney και Steven Thibault.

Το Monkey Man θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου, αν και στη χώρα μας μπορεί να καταφθάσει λίγο αργότερα. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.