Η Lionsgate ετοιμάζει μάλλον το The Blair Witch Project 2

Νέες πληροφορίες
05 Μαΐου 2023 20:27
Η Lionsgate ετοιμάζει μάλλον το The Blair Witch Project 2

Τον Απρίλιο του 2022 είχαμε μάθει ότι η Lionsgate «είναι μέσα» για ένα ακόμη The Blair Witch Project και μόλις τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Production Weekly, η εταιρία ετοιμάζει ήδη το sequel της θρυλικής ταινίας τρόμου.

Σύμφωνα με το εν λόγω site, η Lionsgate προσέλαβε τον Oliver Park για να σκηνοθετήσει το sequel του Blair Witch, με τα γυρίσματα να ξεκινούν προς τα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου. Ο Park είναι ένας Άγγλος σεναριογράφος και σκηνοθέτης που έχει δουλέψει στα The Offering, Strange Events, Still και A Night of Horror: Nightmare Radio.

Επιπροσθέτως, οι πληροφορίες δε σταματούν εδώ, καθώς φαίνεται ότι την παραγωγή θα την αναλάβει η Haxan Films, η ομάδα πίσω από το αρχικό The Blair Witch Project. Να σας πούμε ωστόσο, ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη από την ίδια την Lionsgate, οπότε, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το The Blair Witch Project παίζει εδώ και λίγες ημέρες μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: Τρεις φοιτητές κινηματογράφου περπατούν στο δάσος γυρνώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μάγισσα που φέρεται να είχε διαπράξει μια σειρά φόνων πριν από 200 χρόνια.

Στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας κάθεται ο Daniel Myrick μαζί με τον Eduardo Sánchez, οι οποίοι μάλιστα είχαν γράψει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Heather Donahue, Joshua Leonard, Michael C. Williams, Bob Griffin, Jim King, Sandra Sánchez, Ed Swanson, Patricia DeCou, Mark Mason και Susie Gooch.

Για την ιστορία, το The Blair Witch Project κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1999 στην Αμερική και ήταν γνωστό και ως El proyecto Blair Witch. Με budget τα 60.000 δολάρια, η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες, αφού συγκέντρωσε σχεδόν 250 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.