Jamie Foxx: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - Νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες

“Προσευχηθείτε“ λέει η οικογένειά του
03 Μαΐου 2023 21:33
Jamie Foxx: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - Νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες

Το σοβαρό "ιατρικό περιστατικό" που υπέστη ο Jamie Foxx μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό επίσημο ακόμα, αλλά τα νεότερα για την υγεία του αποκαλύπτει ένα νέο ρεπορτάζ του TMZ. Ο 55χρονος νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένειά του ζητάει από τους fans του "να προσευχηθούν για τον Jamie", χωρίς να διευκρινίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης. 

Από τις 12 Απριλίου όταν η κόρη του Corinne Foxx ανακοίνωσε μέσα από το Instagram το συμβάν, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ατλάντα της Τζόρτζια, εκεί όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα μιας νέας του ταινίας για λογαριασμό του Netflix. 

Οι γιατροί που τον περιθάλπουν του κάνουν συνεχώς εξετάσεις για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. Ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι υπέστη εγκεφαλικό, ενώ άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι γλίτωσε κυριολεκτικά τον θάνατο καθώς χρειάστηκε να του κάνουν ανάνηψη οι γιατροί. 

Η κόρη του Foxx είχε αναφέρει επίσης ότι ο πατέρας της αναρρώνει: "Ευτυχώς, λόγω της άμεσης επέμβασης και της σπουδαίας φροντίδας, βρίσκεται σε πορεία ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει να τηρηθεί η ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου".

Μια από τις τελευταίες επιβεβαιωμένες πηγές είχε αναφέρει στο People ότι ο Τζέιμι Φοξ είναι καλά, είναι ξύπνιος και ανταποκρίνεται αλλά "τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση" οι θεράποντες ιατροί του. 

Ο Foxx γύριζε αυτόν τον καιρό την ταινία "Back in Action" για λογαριασμό του Netflix, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τις Glenn Close και Cameron Diaz. Πληροφορίες λένε ότι το "ιατρικό περιστατικό" δεν το έπαθε όσο ήταν στο πλατό της ταινίας, ενώ λέγεται πως ο σκηνοθέτης της, Seth Gordon, χρησιμοποιεί τον κασκαντέρ του Foxx ως "stand-in" σε μερικές σκηνές, έως ότου o σταρ της ταινίας μπορέσει να επιστρέψει στο πλατό. 

Επίσης, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Foxx με την Corinne, το "Beat Shazam" ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του σεζόν χωρίς του δυο, καθώς βρέθηκαν προσωρινοί αντικαταστάτες. Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του Foxx του έχουν ευχηθεί ταχεία ανάρρωση μέσα από τα social media όπως οι Lebron James, Martin Lawrence και Nick Cannon.