Netflix: Σε λίγες ώρες θα μπορείτε να απολαύσετε μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης του 2021

Με πρωταγωνιστή τον Bob Odenkirk των Breaking Bad και Better Call Saul
21 Απριλίου 2023 15:44
Netflix: Σε λίγες ώρες θα μπορείτε να απολαύσετε μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης του 2021

Μια ταινία δράσης που θεωρείται από πολλούς από τις καλύτερες για το 2021, πρόκειται να καταφθάσει σε λίγες ώρες στο Netflix. Ο λόγος γίνεται για το Nobody (Κανένας) με πρωταγωνιστή τον Bob Odenkirk των Breaking Bad και Better Call Saul.

Η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στην υπηρεσία, αύριο, 22 Απριλίου και είναι η κατάλληλη στιγμή να την παρακολουθήσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν δεν την έχετε δει ήδη. Πρόκειται για ένα φιλμ της Universal Pictures σε σκηνοθεσία του Ilya Naishuller (Hardcore Henry), στο οποίο ο Odenkirk υποδύεται τον Hutch Mansell, έναν οικογενειάρχη που ξαφνικά «τρελαίνεται» και τα βάζει με τον υπόκοσμο.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Connie Nielsen, Christopher Lloyd (ο Doc των Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha, Humberly Gonzalez.

Η περίληψη της ταινίας:

Ο Χατς Μάνσελ είναι ένας υποτιμημένος και παραγκωνισμένος πατέρας και σύζυγος, ο οποίος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να αντιδρά. Είναι ο «κανένας». Όταν δύο ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του ένα βράδυ, ο Χατς δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του και την οικογένειά του, στην προσπάθειά του να μην προκαλέσει υπερβολική βία.

Ο έφηβος γιος του, ο Μπλέικ, απογοητεύεται, και η σύζυγός του, η Μπέκα δείχνει να απομακρύνεται. Ο απόηχος του συμβάντος έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καταπιεσμένη οργή του Χατς, καθώς θα του ξεκλειδώσει ένστικτα, και θα τον στείλει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι το οποίο θα ανασύρει σκοτεινά μυστικά και φονικές δεξιότητες.

Μέσα σε ένα μπαράζ από γροθιές, σφαίρες και λάστιχα που καίνε την άσφαλτο, ο Χατς καλείται να σώσει την οικογένειά του από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και να διασφαλίσει ότι κανείς στο εξής δεν θα τον υποτιμήσει ως «κανέναν».

Έρχεται το Nobody 2 με τον Bob Odenkirk!

Τον Αύγουστο του 2022 μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει το sequel της ταινίας, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας.

Το Nobody θα παίζει από αύριο στο ελληνικό Netflix.