Έρχεται το Nobody 2 με τον Bob Odenkirk!

Το φιλμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αρχικά στάδια
02 Αυγούστου 2022 15:02
Έρχεται το Nobody 2 με τον Bob Odenkirk!

Ο παραγωγός πίσω από το “Nobody” με τον Bob Odenkirk αποκάλυψε ότι θα έρθει το sequel της ταινίας. Συγκεκριμένα, ο David Leitch μίλησε στο Collider για τη συνέχεια, κατά τη διάρκεια ενός press tour για το ολοκαίνουργιο φιλμ, Bullet Train και εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων ότι το σενάριο για το Nobody 2 γράφεται ήδη.

Νομίζω ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι με το sequel. Όλοι όσοι δούλεψαν για το πρώτο φιλμ είναι «ψημένοι». Είμαστε στη διαδικασία του σεναρίου και νομίζω ότι το διασκεδάζουμε πολύ. Η Kelly McCormick, αλλά και εγώ ενθουσιαστήκαμε, οι ηθοποιοί το ίδιο, το στούντιο έμεινε ευχαριστημένο με το πως τα πήγε το πρώτο Nobody και τώρα έχουμε και συνέχεια. Θέλω να πω, ότι θα συμβεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Leitch δεν είναι ο πρώτος που έχει αναφερθεί πάνω στο Nobody 2, καθώς πέρυσι ο σεναριογράφος Derek Kolstad (John Wick), είπε ότι μαζί με τον Bob Odenkirk άρχισαν να μιλούν για το sequel, προτού καν ξεκινήσει η πρώτη ταινία.

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει το πρώτο Nobody, η σύνοψή του αναφέρει τα εξής:

Ο Χατς Μάνσελ είναι ένας υποτιμημένος και παραγκωνισμένος πατέρας και σύζυγος, ο οποίος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να αντιδρά. Είναι ο «κανένας». Όταν δύο ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του ένα βράδυ, ο Χατς δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του και την οικογένειά του, στην προσπάθειά του να μην προκαλέσει υπερβολική βία. Ο έφηβος γιος του, ο Μπλέικ, απογοητεύεται, και η σύζυγός του, η Μπέκα δείχνει να απομακρύνεται. Ο απόηχος του συμβάντος έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καταπιεσμένη οργή του Χατς, καθώς θα του ξεκλειδώσει ένστικτα, και θα τον στείλει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι το οποίο θα ανασύρει σκοτεινά μυστικά και φονικές δεξιότητες. Μέσα σε ένα μπαράζ από γροθιές, σφαίρες και λάστιχα που καίνε την άσφαλτο, ο Χατς καλείται να σώσει την οικογένειά του από έναν επικίνδυνο αντίπαλο και να διασφαλίσει ότι κανείς στο εξής δεν θα τον υποτιμήσει ως «κανέναν».

Στην πρώτη ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και οι Connie Nielsen, Christopher Lloyd (ο Doc των Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha και Humberly Gonzalez.

Nobody Review - O ‘Better Call Saul’ πλασάρεται ως "ο γιος του κανενός"

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα φτάσει στους κινηματογράφους το Nobody 2, καθώς βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Για περισσότερα, όμως παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.