Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Bob Odenkirk: Θέλει να επιστρέψει ο Saul Goodman αλλά μόνο…από τη φυλακή

Ο ηθοποιός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο

Φωτεινή Λεβογιάννη

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Bob Odenkirk: Θέλει να επιστρέψει ο Saul Goodman αλλά μόνο…από τη φυλακή

Η πιθανότητα να ξαναδούμε τον Saul Goodman στην οθόνη υπάρχει ακόμη, όμως αν συμβεί, θα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι τον θυμόμαστε.

Ο Bob Odenkirk δήλωσε πρόσφατα πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής, αλλά ξεκαθαρίζει ότι ο Saul είναι φυλακισμένος και εκεί παραμένει. Αν υπάρξει συνέχεια, αυτή θα πρέπει να βασιστεί στην πραγματικότητα του φινάλε της σειράς, ενώ μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι: 

Advertisement

Δεν πρόκειται να βγει.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τη δυσκολία τού να υποδύεσαι χαρακτήρες όπως ο Saul ή ο Hutch από το Nobody, περιγράφοντας την εμπειρία ως “βαριά” λόγω της ψυχικής έντασης που κουβαλούν αυτοί οι ρόλοι. Παρ’ όλα αυτά, δηλώνει θετικός αν προκύψει κάτι που θα έχει ουσία, είτε πρόκειται για άλλη μια συνέχεια στο Nobody, είτε για επιστροφή στον Saul.

Την τελική απόφαση όμως, όπως λέει, την έχουν οι δημιουργοί της σειράς, Vince Gilligan και Peter Gould που μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι έχουν στραφεί σε νέα projects. Ο Gilligan ετοιμάζει το Pluribus με τη Rhea Seehorn που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου στο Apple TV+, ενώ ο Gould θα κάνει το Disinherited για το FX.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.