Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Insidious 5!

Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ
18 Απριλίου 2023 17:18
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer του Insidious 5!

Σε λίγες ώρες από τώρα θα πάρετε μια πρώτη γεύση από το Insidious 5! Όπως έγινε γνωστό μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της Sony Pictures, αύριο το απόγευμα θα κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο trailer του Insidious: The Red Door, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιούλιο.

Το τέλος ξεκινάει τώρα μάς λέει η επίσημη λεζάντα του trailer και υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία του Josh Lambert, που υποδύεται όλα αυτά τα χρόνια ο Patrick Wilson. Μάλιστα, κεντρικό πρόσωπο της νέας ταινίας θα είναι και ο Ty Simpkins, ο οποίος παίζει τον γιο του Josh ονόματι “Dalton”.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Red Door θα είναι η τελευταία ταινία της οικογένειας Lambert και θα κλείσει οριστικά αυτό το Saga. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε εάν τα επόμενα Insidious θα επικεντρωθούν σε κάποια άλλη οικογένεια ή θα κλείσουν οριστικά.

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να αφήσει τον γιο του τον Dalton (Simpkins) σε ένα πανέμορφο πανεπιστήμιο, το οποίο είναι γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι καταπιεσμένοι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τους στοιχειώσουν και τους δύο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Insidious είναι το δεύτερο μεγαλύτερο franchise τρόμου που δημιουργήθηκε από τον James Wan και τον Leigh Whannell, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν στο Saw του 2004.

Στο φιλμ θα βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Patrick Wilson, Rose Byrne, Sinclair Daniel, Peter Dager, Hiam Abbass, Ty Simpkins και AJ Dyer. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί επίσης οι Scott Teems και Leigh Whannell. Στην παραγωγή βρίσκονται οι James Wan, Jason Blum, Oren Peli και άλλοι.

To Insidious: The Red Door θα παίξει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου. Το trailer θα γίνει διαθέσιμο αύριο στις 17:00 το απόγευμα και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει.

Tags: