Jamie Foxx: Στο νοσοκομείο ύστερα από “ιατρική επιπλοκή“ - Ποια τα νεότερα της υγείας του

Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Τι αναφέρουν οι γιατροί
15 Απριλίου 2023 15:43
Jamie Foxx: Στο νοσοκομείο ύστερα από “ιατρική επιπλοκή“ - Ποια τα νεότερα της υγείας του

Εδώ και μερικά 24ωρα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Jamie Foxx νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ατλάντα και βρίσκεται υπό παρακολούθηση, ύστερα από ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που προέκυψε και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί

Την ξαφνική εισαγωγή του στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε η κόρη του Corinne Foxx, την περασμένη Τετάρτη στα social media, λέγοντας ότι έλαβε άμεση περίθαλψη αμέσως μετά το περιστατικό και αναρρώνει. Το ρεπορτάζ του TMZ μεταφέρει ότι η κατάσταση του 55χρονου Foxx ήταν αρκετά σοβαρή, αν και οι γιατροί δεν έχουν βρει ακόμη τι προκάλεσε το επεισόδιο αυτό. Η οικογένειά του λέγεται ότι πέταξε αμέσως στο νοσοκομείο της Ατλάντα για να τον δει από κοντά. 

Ο Foxx γύριζε αυτόν τον καιρό την ταινία "Back in Action" για λογαριασμό του Netflix, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει με τις Glenn Close και Cameron Diaz. Πληροφορίες λένε ότι το "ιατρικό περιστατικό" δεν το έπαθε όσο ήταν στο πλατό της ταινίας, ενώ λέγεται πως ο σκηνοθέτης της, Seth Gordon, χρησιμοποιεί τον κασκαντέρ του Foxx ως "stand-in" σε μερικές σκηνές, έως ότου o σταρ της ταινίας μπορέσει να επιστρέψει στο πλατό. 

Τα νεότερα της υγείας του

To ΤΜΖ, χάρη στις πηγές που διαθέτει κοντά στο περιβάλλον του Τζέιμι Φοξ, αναφέρει ότι πλέον τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και "πλέον μπορεί και επικοινωνεί" με το περιβάλλον. Θα μείνει στο νοσοκομείο για μερικές μέρες ακόμη, καθώς οι γιατροί θα του υποβάλλουν συνεχώς εξετάσεις για να προσδιορίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο Marca.com λένε πως ο Foxx υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Επίσημα από τους εκπροσώπους του Foxx και τον ίδιο τον ηθοποιό δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση ακόμη. 

Tags: