Το Avengers: Infinity War είχε μια 45λεπτη κομμένη σκηνή που τώρα μάθαμε τι θα γινόταν

Θα την έκανε πιο επική ή υπερβολικά μεγάλη λέτε;
15 Απριλίου 2023 14:25
Το Avengers: Infinity War είχε μια 45λεπτη κομμένη σκηνή που τώρα μάθαμε τι θα γινόταν

Το Avengers: Infinity War είναι μια από τις πιο επικές και επιτυχημένες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο επική σε διάρκεια αν είχε συμπεριλάβει μια 45λεπτη σκηνή με τον Thanos που κόπηκε από το τελικό cut.

Την ύπαρξη αυτής της σκηνής αποκάλυψε ο δημιουργός του Thanos, Jim Starlin, σε συνέντευξή του στο Near Mint Condition, και μίλησε εκτενώς για το τι θα περιλάμβανε αυτή, αλλά και την εμπειρία του από το πλατό του Infinity War, το οποίο επισκέφθηκε. Συγκεκριμένα, θα έδειχνε πώς ο Mad Titan θα αποκτούσε την Power Stone από το Xandar, τον πλανήτη όπου κατοικεί το Nova Corps. Η σκηνή θα έδειχνε πώς ο Thanos κατέστρεψε την Xandar και τους υπερασπιστές της για να πάρει την Power Stone, η οποία ήταν κλειδωμένη σε ένα θησαυροφυλάκιο στο τέλος του "Guardians of the Galaxy". Ωστόσο στο τελικό cut αυτά μαθαίνουμε από μερικές γραμμές διαλόγου.

Ακόμη θα αποκάλυπτε επίσης πώς ο Thanos είχε ήδη μία Infinity Stone κολλημένη στο Infinity Gauntlet όταν εμφανίστηκε στην εναρκτήρια σκηνή του Infinity War, όπου επιτέθηκε στο σκάφος του Thor και πήρε τη Space Stone από τον Loki.  Η περιβόητη σκηνή γυρίστηκε από τους σκηνοθέτες του Infinity War, Joe και Anthony Russo, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με την ενσωμάτωση των ειδικών εφέ της και έτσι απορρίφθηκε πριν από την κυκλοφορία της ταινίας.

Ο Starlin εξήγησε ότι έμαθε για τη σκηνή όταν επισκέφθηκε το πλατό του Infinity War και είδε το concept art στους τοίχους. Είπε επίσης, ότι έλαβε ένα email από τον Joe Russo ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της ταινίας, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι η σκηνή τελικά είχε κοπεί.

"Την γύρισαν, αλλά δεν ήθελαν ποτέ να ξοδέψουν τα χρήματα για όλα αυτά τα εφέ και δεν ήθελαν η ταινία να είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν η δεύτερη, το Endgame. Δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία όσο έγινε", δήλωσε ο Starlin.

H συνολική συγκομιδή του Infinity War στο παγκόσμιο box office ανέρχεται στα $2,048,359,754 και βρίσκεται στην 6η θέση των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών όλων των εποχών. Μόνο το Star Wars The Force Awakens το ξεπερνάει για μερικά εκατομμύρια ($2.069 δις), ενώ ακριβώς απο κάτω του συναντάμε τα $1.921 δις που απέφερε το "Spider-Man: No Way Home"

Μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις ακριβότερες κινηματογραφικές παραγωγές με budget που άγγιξε τα $316 εκατομμύρια

Το υπέρλαμπρο και πολυπληθές cast του Infinity War περιλαμβάνει τους: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Tom Hiddleston, Idris Elba, Peter Dinklage, Benedict Wong, Pom Klementieff, Karen Gillan, Dave Bautista, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow, Benicio del Toro, Josh Brolin, και Chris Pratt.