Υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Thanos στο MCU - Τι είπε ο Josh Brolin

Θα τον δούμε μήπως στο Avengers: Secret Wars;
05 Φεβρουαρίου 2024 17:42
Υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Thanos στο MCU - Τι είπε ο Josh Brolin

Η Marvel Studios βρίσκεται σε μία περίοδο αναθεώρησης αλλά και ανοικοδόμησης του MCU, μετά τις τελευταίες τις κινήσεις που δεν της βγήκαν καθόλου και φάνηκε αυτό στα νούμερα του box office. 

Ολοένα και περισσότερες φήμες ακούγονται τον τελευταίο καιρό ότι για το φινάλε του Multiverse Saga και το Avengers 5 και 6 θα δούμε μερικές πολύ μεγάλες επιστροφές από το παρελθόν, με ονόματα όπως αυτά του Patrick Stewart (Professor X), Tobey Maguire (Spider-Man) και Hugh Jackman (Wolverine) να συγκαταλλέγονται ανάμεσά τους. 

Τώρα, ακούγεται ένα ακόμη όνομα από το πιο πρόσφατο βέβαια παρελθόν του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Studios. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Josh Brolin, που αυτόν τον καιρό προωθεί το Dune: Part 2 υπαινίχθηκε εν ολίγοις ότι θα επιστρέψει ως Thanos στο MCU

"Ξέρεις, σαν να έχει πάρει κάτι το αυτί μου ότι θα τον επαναφέρουν." είπε με νόημα o γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Comicbook.com. 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Brandon Davis, ο Brolin φάνηκε να μη γνωρίζει ότι ο χαρακτήρας του επέστρεψε στο What If? και εκεί έχει πεθάνει αρκετές φορές. Και αυτό διότι είναι ο χαρακτήρας του MCU με τους περισσότερους θανάτους, αφού μόνο στο What If έχει σκοτωθεί με διάφορους τρόπους σε πέντε περιπτώσεις. 

Λίγο αργότερα είπε τα εξής: Και μετά έγινε ό,τι έγινε στη σειρά What...If? και με έναν διαφορετικό Thanos. Αλλά δεν ξέρω αν θα τον επαναφέρουν στον κόσμο της Marvel, αλλά δεν ήξερα ότι είναι ο villain με τους περισσότερους θανάτους...Ορίστε μαθαίνεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα. 

H ιστορία έχει δείξει ότι τέτοιες δηλώσεις δε γίνονται τυχαία, ειδικά όταν γίνεται προσεκτική επιλογή των φράσεων ή των λέξεων σε τέτοιες απαντήσεις, άλλωστε η Marvel είναι πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα με τους αστέρες της. 

Ο χρόνος θα δείξει αν πράγματι ο Thanos επιστρέψει στο MCU μέσα από το Secret Wars, το οποίο η Marvel θέλει να είναι το μεγαλύτερο crossover ηρώων που έγινε ποτέ.

Πλέον, το Avengers 5 αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαίου του 2027. 

Το εν λόγω απόσπασμα της συνέντευξης του Brolin θα το βρείτε στο 23:31 λεπτό του βίντεο παρακάτω: