Guardians of the Galaxy 3: Γεμάτο συγκίνηση για το μεγάλο “αντίο“ είναι το νέο trailer

Είστε έτοιμοι για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους;
12 Απριλίου 2023 23:58
Guardians of the Galaxy 3: Γεμάτο συγκίνηση για το μεγάλο “αντίο“ είναι το νέο trailer

Με την πρεμιέρα του να πλησιάζει καθώς πλέον απέχει λιγότερο από ένα μήνα, η Marvel Studios κυκλοφόρησε ακόμη ένα νέο trailer για το Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Όπως έχει γίνει με όλη την προώθηση της ταινίας, έτσι και σε αυτό το trailer εστιάζει στο συγκινητικό κομμάτι του μεγάλου "αντίο" που θα πουν οι fans της Marvel με το τρίτο κεφάλαιο σε σκηνοθεσία James Gunn που θα ολοκληρώσει κιόλας τις υποχρεώσεις του με το MCU, καθώς έχει να ασχοληθεί με το...DCU.

Οι Guardians των Star Lord, Gamora, Mantis, Drax, Rocket Racoon, Groot και Nebula είναι έτοιμοι να παίξουν τις...καλύτερες επιτυχίες τους στην τελευταία αυτή περιπέτειά τους. To μόνο που ρωτάει η Marvel Studios είναι εάν θα τους ακολουθήσετε στην τελευταία τους αποχαιρετιστήρια περιοδεία. 

Δείτε το trailer του Guardians of the Galaxy 3: 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Πρόσφατα ο James Gunn επιβεβαίωσε ότι το "Vol. 3" θα διαρκεί περίπου 2.30 ώρες, όντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες στην ιστορία του MCU. Ο Dave Bautista μιλώντας πρόσφατα για το γεγονός πως θα παίξει για τελευταία φορά τον Drax, είπε τα εξής: 

Είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμον για το ρόλο του Drax. Τον αγαπάω, αλλά υπάρχει και μια ανακούφιση πως πλέον τελείωσε. Δεν ήταν πάντοτε ευχάριστα τα πράγματα. Ήταν δύσκολο ο ρόλος. Η διαδικασία του μακιγιάζ με εξουθένωνε και δεν ξέρω εάν θα θέλω ο Drax να είναι η κληρονομιά μου. Πρόκειται για μια χαζή ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικούς ρόλους. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter (Adam Warlock), Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, την Elizabeth Debicki αλλά και την Jennifer Holland.

Το Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2023