The Wise Guys: Έχουμε ημερομηνία για τη νέα γκανγκστερική ταινία του Robert De Niro

Το 2024 θα δείτε τον De Niro σε έναν διπλό ρόλο
06 Απριλίου 2023 23:27
The Wise Guys: Έχουμε ημερομηνία για τη νέα γκανγκστερική ταινία του Robert De Niro

Η Warner Bros. Discovery αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας της γκανγκστερικής ταινίας The Wise Guys, στην οποία μεταξύ άλλων θα παίξει ο θρυλικός ηθοποιός, Robert De Niro. Πλάι του θα βρίσκονται και οι Debra Messing, Kathrine Narducci και Cosmo Jarvis.

Έτσι, σύμφωνα με το Deadline, το φιλμ θα παίξει αποκλειστικά στους κινηματογράφους και όχι σε κάποια streaming υπηρεσία, στις 2 Φεβρουαρίου του 2024.

To The Wise Guys θα επικεντρώνεται σε δύο Ιταλοαμερικάνους μαφιόζους στα μέρα του 20ου αιώνα ονόματι Vito Genovese και Frank Costello. Μάλιστα, ο De Niro θα υποδυθεί και τους δύο χαρακτήρες, αλλά δεν έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση γι’ αυτό.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βετεράνος Barry Levinson που είναι γνωστός για το Rain Man και το Wag the Dog. Ο Levinson και ο De Niro είχαν συνεργαστεί ξανά στο Sleeper, αλλά και στη σειρά του HBO The Wizard of Lies.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το φιλμ βρισκόταν στα σκαριά για πολλές δεκαετίες και κανένα στούντιο δεν είχε «ψηθεί» να το χρηματοδοτήσει, μέχρι που η Warner Bros. πήρε την απόφαση να το αναλάβει το 2022. Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν πέρυσι στο Οχάιο και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες γι’ αυτό.

Ο Nicholas Pileggi είναι ο σεναριογράφος της ταινίας, ο οποίος είχε γράψει και στο παρελθόν το βιβλίο “Wiseguy” που κυκλοφόρησε το 1985 και είχε γίνει διασκευή για το Goodfellas του 1990. Ο Irwin Winkler, ο οποίος ήταν παραγωγός του Goodfellas, είναι παραγωγός και εδώ.

Το The Wise Guys θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το φιλμ παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.