Joker 2: Η Harley Quinn της Lady Gaga επιτέλους αποκαλύπτεται πλάι στον Joaquin Phoenix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας
04 Απριλίου 2023 10:42
Joker 2: Η Harley Quinn της Lady Gaga επιτέλους αποκαλύπτεται πλάι στον Joaquin Phoenix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η παραγωγή του Joker 2 ή αλλιώς Joker: Folie à Deux συνεχίζονται κανονικά στη Νέα Υόρκη και μόλις κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας. Φαίνεται πως τίποτα δεν ξεφεύγει από το φακό και πλέον έχουμε μια καλύτερη ματιά στην Harley Quinn της Lady Gaga, αλλά και στον Joker του Joaquin Phoenix.

Πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Gaga θα υποδυθεί το έτερον ήμισυ του Joker και αυτό φαίνεται από το πώς είναι βαμμένη, από τα ρούχα της, αλλά και από τις εικόνες που τους δείχνουν να διασκεδάζουν και να χορεύουν μαζί.

Όλες οι εικόνες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες από τα γυρίσματα του Joker 2 με Lady Gaga και Joaquin Phoenix:

Τη συνέχεια του Joker σκηνοθετεί για άλλη μια φορά ο Todd Phillips, ο οποίος μάς είχε χαρίσει και την πρώτη ταινία του 2019. Από όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, το Joker: Folie à Deux θα είναι ένα μιούζικαλ, κάτι που φαντάζει λογικό, δεδομένου του ταλέντου της Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό.

Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Στο Joker 2 θα παίξουν και οι Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Πότε θα παίξει στους κινηματογράφους;

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να παίξει παγκοσμίως στις 4 Οκτωβρίου του 2024.