Chris Evans - Captain America: Σχολιάζει με ειλικρίνεια ξανά τα περί επιστροφής του στο MCU

Ο πρώην σταρ της Marvel απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια στο σενάριο επιστροφής του Steve Rogers
03 Απριλίου 2023 23:09
Chris Evans - Captain America: Σχολιάζει με ειλικρίνεια ξανά τα περί επιστροφής του στο MCU

Αν και παλιότερα δεν έδωσε πολλές ελπίδες στα σενάρια επιστροφής του στο MCU, τώρα ο Chris Evans απάντησε ξανά στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά ως Steve Rogers. Ο 41χρονος πρώην σταρ της Marvel εμφανίστηκε στο event Chicago Comic & Entertainment Expo στο Σικάγο, εκεί όπου μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για το εάν θα επιστρέψει ως Captain America. 

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως πράγματι υπάρχουν περισσότερες ιστορίες που μπορούν να διηγηθούν με τον Stever Rogers, αλλά θεωρεί πως δεν είναι η σωστή στιγμή για να γίνει. Διαβάστε χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι δύσκολο, γιατί κοιτάξτε, αγαπώ πολύ αυτόν τον ρόλο. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα, και πραγματικά τον αγαπώ. Εάν νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλες ιστορίες για τον Steve Rogers που μπορούν να ειπωθούν; Σίγουρα, αλλά την ίδια στιγμή, είμαι πάρα πολύ προσεκτικός με αυτό. Είναι σαν ένα μικρό γυαλιστερό πράγμα που έχω, το οποίο αγαπώ τόσο πολύ και δεν θέλω να το χαλάσω με κανέναν τρόπο".

Έπειτα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τώρα δεν πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο λέγοντας: "Και ήμουν κομμάτι ενός πράγματος που ήταν τόσο ξεχωριστό για μια πραγματικά ξεχωριστή περίοδο και κατά κάποιο τρόπο, κατέληξε πραγματικά τόσο καλά. Δεν ξέρω... Όσο κι αν συνδέομαι με αυτόν τον ρόλο και μου αρέσει να λέω αυτές τις ιστορίες και να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους, δεν το νιώθω και πολύ σωστό, αυτή τη στιγμή".

O Evans υποδύθηκε τον Captain America γαι 8 χρόνια ξεκινώντας από το "Captain America: The First Avenger" το 2011, μέχρι το κύκνειο άσμα του στο "Avengers: Endgame" του 2019. Έκτοτε ο χαρακτήρας του έχει αναφερθεί μερικές φορές ως easter egg στο "The Falcon and the Winter Soldier", εκεί όπου φημολογήθηκε ότι "ζει στο φεγγάρι" αλλά και σε μια κωμική σκηνή στο She-Hulk: Attorney At Law

MCU: Ζει ο Captain America του Chris Evans; Ο νέος “Cap“ του Anthony Mackie απαντά

Το Captain America: New World Order είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.