Spider-Man: Across the Spider-Verse – Ετοιμαστείτε για το ειδύλλιο των Miles και Gwen (ΦΩΤΟ)

Το επιβεβαίωσε η παραγωγός της ταινίας
14 Μαρτίου 2023 15:53
Spider-Man: Across the Spider-Verse – Ετοιμαστείτε για το ειδύλλιο των Miles και Gwen (ΦΩΤΟ)

Η Sony Pictures προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του Spider-Man: Across the Spider-Verse και έδωσε μια αποκλειστική ματιά από την ταινία στο Empire. Πιο συγκεκριμένα, το αμερικανικό μέσο κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια εικόνα, καθώς και αρκετές νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την πλοκή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η παραγωγός του Across The Spider-Verse, Amy Pascal, η ταινία θα έχει και ένα love story ανάμεσα στον Miles και την Gwen. Πιο συγκεκριμένα εκείνη δήλωσε τα εξής: Αυτή η ταινία είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ του Miles και της Gwen.

Όχι ότι αυτό το μονοπάτι της αγάπης θα είναι εύκολο…Υπάρχει ζήλια είπε ο σκηνοθέτης Kemp Powers και συνέχισε: Όταν ο Miles συναντάει ξανά την Gwen εκείνη δε φοράει τα παπούτσια του μπαλέτου της. Φοράει τα Converse Chuck Taylor που της έδωσε ο Spider-Punk. Έτσι, ο Miles θα αρχίσει να αναρωτιέται πόσο κοντά είναι τελικά αυτοί οι δύο.

Δείτε τη νέα εικόνα από το Across The Spider-Verse

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν. Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Αυτός είναι ο "Spot" που τη φωνή του δανείζει ο Jason Schwartzman (Fargo, Sing 2).

Νέα ματιά στο Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΦΩΤΟ)

Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man. Συμμετέχουν στο cast επίσης οι: Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone και Shea Whigham.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023.