Joker 2: Αποκαλυπτικό υλικό από τα γυρίσματα με πολλούς Jokers (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Κυνηγάνε τον Joaquin Phoenix ακόλουθοί του ή κάτι άλλο;
06 Μαρτίου 2023 21:57
Joker 2: Αποκαλυπτικό υλικό από τα γυρίσματα με πολλούς Jokers (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο με αποκαλυπτικό υλικό από τα γυρίσματα του Joker: Folie à Deux, όπως θα τιτλοφορείται η συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας με τον Joaquin Phoenix

Και λέμε αποκαλυπτικό υλικό διότι στα γυρίσματα που λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό στο Λος Άντζελες εμφανίστηκαν όχι ένας Joker -αυτός του Phoenix- αλλά πολλοί, οι οποίοι μάλιστα καταδιώκουν τον "Arthur Fleck". Μάλιστα ο Phoenix φαίνεται να φοράει ένα διαφορετικό κοστούμι, ενώ οι Jokers που τον ακολουθούν, φοράνε το χαρακτηριστικό κόκκινο κοστούμι που είχε στο τέλος της πρώτης ταινίας.

Για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, ο Arthur Fleck/Joker θα τρέχει ελεύθερος στους ζοφερούς δρόμους της Gotham, αλλά το γιατί και πώς τον κυνηγάνε άλλοι Jokers είναι κάτι που θα το μάθουμε μάλλον εν καιρώ.

Στην εν λόγω σκηνή που έκανε τον γύρο των social media, δεν συμμετέχει η Lady Gaga που στο sequel θα υποδύεται την Harley Quinn. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πλατό του Joker 2: 

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker 2 ή Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και θα έχει για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.