Lord of the Rings: Συμμετοχή Peter Jackson στις νέες ταινίες θέλει η Warner Bros

Το όραμα της Warner όμως θα έρθει σε σύγκρουση με αυτό της Amazon και του “Rings of Power“;
02 Μαρτίου 2023 16:51
Lord of the Rings: Συμμετοχή Peter Jackson στις νέες ταινίες θέλει η Warner Bros

Η κατάσταση ακόμη για το τι θα γίνει με τις νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που ανακοίνωσε η Warner Bros. και η Embracer είναι ρευστή. Δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για αυτές εκτός από το ότι έρχονται πολλές ταινίες στο μέλλον βασισμένες στα βιβλία "The Lord of the Rings' και 'The Hobbit' του Τόλκιν

Μάλιστα, ο δημιουργός και οραματιστής της τριλογίας ταινιών The Lord of the Rings, Peter Jackson, σχολίασε το γεγονός μαζί με τους συνεργάτες και σεναριογράφους του, Fran Walsh και Philippa Boyens. Το θετικό είναι ότι σε αντίθεση με το πώς η Amazon Studios χειρίστηκε την παραγωγή της σειράς "Lord of the Rings: The Rings of Power", εδώ ο Jackson δήλωσε ότι η Warner τους έχει ενημερωμένους από την αρχή και σε κάθε βήμα που έκαναν μέχρι τώρα. 

Χάρη σε ένα νέο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter πέφτει λίγο παραπάνω φως στα σχέδια των Warner-Embracer για αυτό το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

Καταρχήν, οι πληροφορίες του THR αναφέρουν πως η Warner Bros. επιθυμεί να μετατρέψει το LOTR σε ένα franchise όπως το "Star Wars", χωρίς να διευκρινίζεται κάτι παραπάνω. 

Ένα θετικό στοιχείο στα πλάνα τους είναι πως η Warner θέλει την επιστροφή του Πίτερ Τζάκσον για αυτές τις νέες ταινίες. Τώρα, αν είναι στη σκηνοθεσία ή σε κάποιον άλλον ρόλο πίσω από τις κάμερες μένει να εξακριβωθεί. 

Δύο δεκαετίες μετά το φινάλε της τριλογίας του Peter Jackson και τα 17 συνολικά βραβεία Όσκαρ που απέσπασε, το The Lord of the Rings ετοιμάζεται να κάνει μια μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή. 

Μένει να δούμε πότε, πώς και με ποια πρόσωπα θα γίνει η επιστροφή αυτή, την ώρα που η Amazon θα κυκλοφορεί νέες σεζόν του "The Rings of Power" μιας σειράς που διηγείται γεγονότα από την Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης και των ιστοριών του Τόλκιν. 

Το πλάνο της Amazon είναι για πέντε συνολικά σεζόν του The Rings of Power, με την 2η σεζόν να αναμένεται εντός του 2024.