Νέα ματιά στο Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΦΩΤΟ)

Νέα ματιά στο Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΦΩΤΟ)  

Ακόμη ένα στιγμιότυπο από το επερχόμενο φιλμ

Νέα ματιά στο Spider-Man: Across the Spider-Verse (ΦΩΤΟ)

Η Sony Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη στιγμιότυπο από το επερχόμενο animated φιλμ, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Η νέα περιπέτεια του Miles αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη και αυτό φάνηκε από το πρόσφατο πρώτο trailer, το οποίο προετοιμάζει το κοινό για ένα πολυσύμπαν με πολλούς Spider-Men.

Η νέα φωτογραφικά έρχεται μέσα από το The Wrap και δείχνει τον Miles να βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε τη νέα εικόνα:

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

"Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν. Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Αυτός είναι ο "Spot" που τη φωνή του δανείζει ο Jason Schwartzman (Fargo, Sing 2).

Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man. Συμμετέχουν στο cast επίσης οι: Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone και Shea Whigham.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023.

Ροη ειδησεων