Avatar 2: Ηθοποιός της ταινίας δεν ήξερε καν ότι βγήκε!

Η παραδοχή της Edi Falco που το γύρισε τόσα χρόνια πριν που ξέχασε πως υπήρχε
21 Δεκεμβρίου 2022 23:39
Avatar 2: Ηθοποιός της ταινίας δεν ήξερε καν ότι βγήκε!

Την ώρα που το Avatar: The Way of Water έχει ξεπεράσει τα $500 εκατ. εισπράξεις σε λιγότερο από μια εβδομάδα προβολών, ένας από τους ηθοποιούς που εμφανίζονται στην ταινία δήλωσε...άγνοια για την κυκλοφορία του sequel του James Cameron. 

Ο λόγος για την τέσσερις φορές βραβευμένη με Emmy, Edie Falco που εμφανίζεται ως General Ardmore στην ταινία, η οποία μιλώντας στο The View είπε πως δεν ήξερε ότι κυκλοφόρησε. Η αλήθεια είναι πως τα πλάνα της, όπως είπε, τα γύρισε πριν από 4 -και βάλε- χρόνια, έτσι υπέθεσε ότι η ταινία κυκλοφόρησε όλο αυτό το διάστημα και πάτωσε. 

"Ήμουν απασχολημένη με άλλα πράγματα. Κάποιος μου ανέφερε το Avatar και νόμιζα ότι 'βγήκε και δεν τα πήγε και πολύ καλά επειδή δεν άκουσε τίποτα περί αυτού". Συμβαίνουν αυτά! Κάποιος άλλος μου είπε "Το Avatar βγαίνει" και του είπα "Ακόμη δεν έχει βγει;" Παίζει να μην ξαναδουλέψω ξανά επειδή το είπα αυτό. 

Παραδέχτηκε επίσης ότι ακόμη δεν έχει δει την ταινία στην οποία παίζει.  

Μάθαμε επίσης την εξωφρενική διάρκεια που έχει το πρώτο cut του Avatar 3, το οποίο παρέδωσε πρόσφατα ο Cameron. Τις εντυπώσεις μας από το Avatar: The Way of Water, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Ο Cameron δεν ησυχάσει λεπτό και είναι προσηλωμένος στο franchise του Avatar, καθώς πρόσφατα παρέδωσε και το σενάριο του Avatar 4, για το οποίο οι ιθύνοντες της Disney έμειναν άναυδοι με το αποτέλεσμα. 

Έγινε γνωστό επίσης πως στο Avatar 5 θα γίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού αφού η ιστορία θα μεταφερθεί από την Pandora στη Γη.

Φυσικά, για να φτάσει η Neytiri να δει τη Γη, θα πρέπει η δεύτερη ταινία να πάει καλά στο box office, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει χρειάζεται ένα τεράστιο ποσό για να μην "μπει μέσα".

Avatar: The Way of Water - Βασικές πληροφορίες

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς αγγίζει τα $400 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών. 

Όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ο Cameron, για να θεωρηθεί επιτυχημένο το Avatar 2 θα πρέπει να φτάσει στο Top 5 των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών στην ιστορία, δεδομένου του τεράστιου κόστους της παραγωγής και των προσδοκιών που έχει η Disney από αυτό. 

Μάλιστα εξασφάλισε και την πολυπόθητη προβολή στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά κινηματογραφικών αιθουσών σε όλον τον κόσμο, κάτι που δίνει σημαντικές ελπίδες για μια πολύ καλή πορεία.

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.