Ballerina: Ο Norman Reedus θα παίξει στο spin-off του John Wick

Πλάι στην Ana de Armas και στον Keanu Reeves
14 Δεκεμβρίου 2022 08:17
Ballerina: Ο Norman Reedus θα παίξει στο spin-off του John Wick

Το cast του Ballerina μεγαλώνει κι άλλο, αφού στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία είδηση που αναφέρει ότι ο Norman Reedus του The Walking Dead θα παίξει στο spin-off του John Wick, το Ballerina.

Όπως μεταφέρει το Deadline, ο διάσημος ηθοποιός είναι το νέο μέλος στο ήδη μεγάλο και λαμπρό cast της ταινίας και θα παίξει πλάι στην Ana de Armas, η οποία θα είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια, καθώς και στους Ian McShane, Lance Reddick, Anjelica Huston, Catalina Sandino Moreno και Keanu Reeves.

Ο Reeves, ωστόσο, δε θα έχει μεγάλο ρόλο σε αυτό το φιλμ και θα κάνει απλώς ένα μικρό cameo. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε περισσότερα για το ρόλο του Reedus όπως για παράδειγμα ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει και η παραγωγός Erica Lee δήλωσε τα εξής:

Είμαστε τεράστιοι fans του Norman Reedus και ελπίζουμε ότι οι fans θα ενθουσιαστούν όπως και εμείς όταν μάθουν ότι θα ενταχθεί στο σύμπαν του John Wick.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του Ballerina:

Το Ballerina θα επικεντρώνεται σε μία νεαρή γυναίκα που είναι Assassin και θέλει να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά της. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Lionsgate, ενώ τη σκηνοθεσία ο Len Wiseman του Underworld και το σενάριο ο Shay Hatten των John Wick: Chapter 3 και Army of the Dead.

Το franchise του John Wick συνεχίζει να επεκτείνεται με τα χρόνια, αφού εκτός από το Ballerina και το John Wick: Chapter 4, η Lionsgate ετοιμάζει και την πρώτη spin-off σειρά που ονομάζεται The Confidential και θα παίξει μέσα από το Amazon Prime Video.