Ballerina: Ακόμη ένα γνωστό πρόσωπο θα επιστρέψει για την spin-off ταινία του John Wick

Και δεν είναι άλλος από τον Lance Reddick
02 Δεκεμβρίου 2022 19:11
Ballerina: Ακόμη ένα γνωστό πρόσωπο θα επιστρέψει για την spin-off ταινία του John Wick

Ακόμη ένα σημαντικό πρόσωπο υπέγραψε για να βρίσκεται στην πρώτη spin-off ταινία του John Wick. Συγκεκριμένα το Variety μεταφέρει ότι ο Lance Reddick (Resident Evil, The Wire) θα παίξει τον “Charon” στο Ballerina με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas.

Μάλιστα, η παραγωγός Erica Lee δήλωσε ότι ο Charon είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου του John Wick.

Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι ο Lance θα συνεχίσει να αφήνει το στίγμα του σε αυτό το franchise

Ο Reddick, ο οποίος εμφανίστηκε στις τρεις πρώτες ταινίες του franchise, δεν είναι ο μόνος βετεράνος του "John Wick" που θα εμφανιστεί εδώ. Και αυτό γιατί και ο Keanu Reeves θα παίξει κανονικά σε αυτή την ταινία, ενώ παράλληλα θα δείτε και τον Ian McShane στο ρόλο που τον έχετε αγαπήσει.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα έχει ο Reeves σε αυτό το spin-off, όμως να σας υπενθυμίσουμε ότι το John Wick: Chapter 4 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου 2023. Αυτό, μάλιστα, μπορεί να σημαίνει ότι ίσως αυτά τα δύο φιλμ ενωθούν κάπως.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του Ballerina:

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το φιλμ επικεντρώνεται στην Ballerina, μια νεαρή γυναίκα assassin που θέλει να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά της.

John Wick: Ο Keanu Reeves θα παίξει με την Ana de Armas στην spin-off ταινία “Ballerina”

Τη σκηνοθεσία της "Ballerina" για λογαριασμό της Lionsgate έχει αναλάβει ο Len Wiseman του "Underworld", ενώ το σενάριο ανέλαβε o Shay Hatten (John Wick: Chapter 3, Army of the Dead).

Με τρεις ταινίες ήδη και μια τέταρτη καθ’ οδόν, το franchise του John Wick γίνεται όλο και πιο δημοφιλές όσο περνούν τα χρόνια, οπότε είναι φυσικό κι επόμενο να στοχεύει να γίνει ένα πλήρες κινηματογραφικό σύμπαν.