Forspoken: Το νέο trailer εστιάζει στο parkour και σε άλλα gameplay mechanics

Η Frey θα έχει πολλά μαγικά abilities
28 Οκτωβρίου 2022 14:18
Forspoken: Το νέο trailer εστιάζει στο parkour και σε άλλα gameplay mechanics

H Square Enix μαζί με την Luminous Productions έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο που αφορά το επερχόμενο παιχνίδι, Forspoken. Η ομάδα ανάπτυξης θέλει να σας δείξει περισσότερα πράγματα από το πόνημά της και αυτή τη φορά εστιάζει στο παρκούρ και σε άλλα mechanics του τίτλου.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το PlayStation Blog, η κεντρική πρωταγωνίστρια θα μπορεί να πηδάει, να τρέχει γρήγορα, να κάνει flip στον αέρα, αλλά και άλλα "κόλπα" σε αυτόν τον κόσμο φαντασίας. Περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να μάθετε αν πατήσετε σε αυτό το σύνδεσμο.

Η λεζάντα του βίντεο που θα δείτε παρακάτω λέει τα εξής:

Χρησιμοποιώντας τις νέες μαγικές ικανότητές της, η Frey είναι σε θέση να διασχίσει με ταχύτητα το ύπουλο έδαφος της Athia και να εξερευνήσει το περίεργο περιβάλλον της. Αυτό το μαγικό παρκούρ είναι επίσης χρήσιμο, μιας και παραμονεύουν εχθροί στο Break.

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο Forspoken οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Frey Holland, η οποία τηλεμεταφέρεται μυστηριωδώς από τη Νέα Υόρκη στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη Athia, με ένα μαγικό βραχιόλι που έχει αισθήσεις να είναι τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο της. Η νέα της αυτή κυνική σύντροφος θα βοηθήσει την Frey να επιβιώσει και να αναζητήσει ένα καινούργιο σπίτι.

Το Forspoken αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου του 2023 αποκλειστικά για το PlayStation 5 και το PC. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.