Τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store είναι για όλους τους μεταλλάδες

Δύο νέες επιλογές που θα εμπλουτίσουν τη ψηφιακή σας συλλογή
02 Οκτωβρίου 2022 12:32
Τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store είναι για όλους τους μεταλλάδες

Η Epic Games αποκάλυψε τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα από την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00. Έτσι, μετά τα Runbow και The Drone Racing League Simulator που βρίσκονται αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην “Free Games” κατηγορία του καταστήματος, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με δύο νέους τίτλους.

Ο πρώτος τίτλος είναι το Rising Hell, που έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Tahoe Games και σας προσκαλεί σε ένα «κολασμένο» σκηνικό, με platform και rogue-lite στοιχεία, καθώς και με heavy gothic metal vibes, όπου στόχος σας είναι να εξολοθρεύσετε δαίμονες.

Και το δεύτερο παιχνίδι έχει να κάνει με τον κόλαση, αφού το Slain: Back From Hell της Steel Mantis είναι ένα heavy metal παιχνίδι που θυμίζει Castlevania και σας προσκαλεί σε μία δαιμονική περιπέτεια με πολύ αίμα.

Αποκτήστε τα δύο παιχνίδια που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο Epic Games Store πατώντας εδώ.

Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμα τα παιχνίδια στο Epic Games Store, οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.