Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα παιχνίδια του Epic Games Store για το Πάσχα

Εμπλουτίστε τη συλλογή σας
02 Μαΐου 2024 18:00
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τα παιχνίδια του Epic Games Store για το Πάσχα

Από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν τα δύο νέα παιχνίδια του Epic Games Store για το Πάσχα. Το ψηφιακό κατάστημα της Epic Games συνεχίζει να μοιράζει δώρα και φέτος το Πάσχα με δύο τίτλους διαφορετικούς τίτλους μεταξύ τους για να χαλαρώσετε αυτές τις άγιες μέρες.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από τη στιγμή που θα προσθέσετε τα παιχνίδια στη ψηφιακή συλλογή σας, θα παραμείνουν εκεί για πάντα.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι είναι το Cat Quest II της ομάδας ανάπτυξης, The Gentlebros, και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε ένα φανταστικό realm με γάτες και σκύλους. Πρόκειται για ένα open world action RPG, στο οποίο μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι, είτε με φίλους σας σε co-op. Ο τίτλος υπόσχεται διάφορες μαγείες, πολλούς εχθρούς και φυσικά loot!

Το δεύτερο είναι το Orcs Must Die! 3 της Robot Entertainment, όπου πρόκειται για ένα Tower Defence παιχνίδι στρατηγικής που βαδίζει στα γνωστά μονοπάτια της επιτυχημένης σειράς. Αξίζει να αναφερθεί ότι και αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε με φίλους.

Κατεβάστε το Cat Quest II πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το Orcs Must Die! 3 από εδώ.

Οι δύο τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games έως τις 9 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.