Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store για το Πάσχα

Θα δώσει δύο δωρεάν τίτλους η υπηρεσία
30 Απριλίου 2024 20:51
Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store για το Πάσχα

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα παιχνίδια που θα δώσει δωρεάν στο Epic Games Store. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε μέσα από την κατηγορία “Free Games” του καταστήματος τους δύο τίτλους που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι για το Πάσχα.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι είναι το Cat Quest II της ομάδας ανάπτυξης, The Gentlebros, και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε ένα φανταστικό realm με γάτες και σκύλους. Πρόκειται για ένα open world action RPG, στο οποίο μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι, είτε με φίλους σας σε co-op. Ο τίτλος υπόσχεται διάφορες μαγείες, πολλούς εχθρούς και φυσικά loot!

Το δεύτερο είναι το Orcs Must Die! 3 της Robot Entertainment, όπου πρόκειται για ένα Tower Defence παιχνίδι στρατηγικής που βαδίζει στα γνωστά μονοπάτια της επιτυχημένης σειράς. Αξίζει να αναφερθεί ότι και αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε με φίλους.

Και οι δύο παραπάνω τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν από τις 2 Μαΐου έως και τις 9 του ίδιου μήνα στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε τα δωρεάν παιχνίδια που τρέχουν τώρα στο κατάστημα αν πατήσετε εδώ.

Εμείς θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμα για να τα κατεβάσετε. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.