Ακόμη ένα μυστηριώδες παιχνίδι θα σας δώσει δωρεάν η Epic Games

Την Πέμπτη
18 Μαΐου 2024 14:07
Ακόμη ένα μυστηριώδες παιχνίδι θα σας δώσει δωρεάν η Epic Games

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Epic Games δεν αποκάλυψε ποιο παιχνίδι θα δώσει δωρεάν στο Epic Games Store, αντ’ αυτού είχε την κλασσική εικόνα ενός “mystery game”. Ωστόσο, την Πέμπτη μάθαμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition. Τώρα, για ακόμη μια φορά, η εταιρία δεν ανακοίνωσε τι θα δώσει την επόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα μυστηριώδες παιχνίδι που θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδος, όταν θα ολοκληρωθεί η προσφορά του Dragon Age: Inquisition.

Αν κάποιος επισκεφθεί το Epic Games Store θα δει την αντίστροφη μέτρηση του επόμενου δωρεάν παιχνιδιού που παρουσιάζεται ως “Mystery Game”, που θα αποκαλυφθεί στις 23 του μήνα.

Τα Mystery Games είναι τις περισσότερες φορές ΑΑΑ παιχνίδια οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με το συγκεκριμένο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο κατάστημά της για να δείτε ποιο θα είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Μαΐου.

Ωστόσο, αν ακόμα δεν έχετε κατεβάσει δωρεάν το Dragon Age: Inquisition καλό θα ήταν να το κάνετε τώρα. Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2014 λαμβάνοντας αρκετά θετικές κριτικές και ήταν το 3ο κεφάλαιο στην επιτυχημένη Dragon Age σειρά της BioWare και της EA. Είχε λάβει περισσότερα από 130 βραβεία όταν κυκλοφόρησε και εκτός από το βασικό παιχνίδι, η GOTY έκδοση σάς δίνει πρόσβαση μεταξύ άλλων και στα τρία story DLCs που έχουν την ονομασία Jaws of Hakkon, The Descent και Trespasser. Οπότε, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που μπορεί να γίνει δικό σας πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.