Ένα μυστηριώδες παιχνίδι θα σας κάνει δώρο η Epic Games

Το “Mystery Game” του Epic Games Store
12 Μαΐου 2024 10:10
Ένα μυστηριώδες παιχνίδι θα σας κάνει δώρο η Epic Games

Μέσα από την ειδική κατηγορία “Free Games”, η Epic Games χαρίζει τα τελευταία χρόνια παιχνίδια σε όλους όσους προτιμούν την πλατφόρμα της. Τις περισσότερες φορές, η εταιρία αποκαλύπτει τους τίτλους που θα δώσει δώρο μία εβδομάδα πριν, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που θέλει να το κρατήσει “μυστικό”.

Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και τώρα, αφού δεν έχει ανακοινώσει το παιχνίδι που θα δώσει δωρεάν αυτή την Πέμπτη. Αν κάποιος επισκεφθεί το Epic Games Store θα δει την αντίστροφη μέτρηση του επόμενου δωρεάν παιχνιδιού που παρουσιάζεται μεταξύ άλλων ως “Mystery Game”, που θα αποκαλυφθεί στις 23 του μήνα.

Τα Mystery Games είναι τις περισσότερες φορές ΑΑΑ παιχνίδια οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με το συγκεκριμένο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο κατάστημά της για να δείτε ποιο θα είναι το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Μαΐου.

Ωστόσο, αν ακόμη δεν έχετε κατεβάσει το δωρεάν παιχνίδι που τρέχει αυτή την περίοδο, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ. Η εταιρία επέλεξε το Circus Electrique που έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Zen Studios. Πρόκειται για ένα story-driven RPG παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους, όπου μεταξύ άλλων δίνει μεγάλη έμφαση στη διαχείριση των πόρων.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: Όταν οι κατά τα άλλα καθημερινοί Λονδρέζοι μετατρέπονται μυστηριωδώς σε μοχθηρούς δολοφόνους, μόνο οι ταλαντούχοι performers διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να σώσουν την πόλη τους.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.