Το νέο trailer του The Callisto Protocol είναι “σιχαμερά” καλό!

Ο τίτλος της Striking Distance Studios θα γίνει διαθέσιμος τον Δεκέμβριο
29 Σεπτεμβρίου 2022 22:32
Το νέο trailer του The Callisto Protocol είναι “σιχαμερά” καλό!

Η KRAFTON σε συνεργασία με την Striking Distance Studios έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο trailer του The Callisto Protocol, το οποίο συνεχίζει να δείχνει εξαιρετικά σκοτεινό και…σιχαμερό! Ο τίτλος αναμένεται να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Δεκέμβριο και η νέα ματιά μάς δίνει λίγα στοιχεία από την ιστορία και τη φρικιαστική φυλακή-αποικία που εκτυλίσσεται το παιχνίδι.

Το νέο trailer παρουσιάζει για άλλη μια φορά τα πλάσματα που κρύβονται στο Black Iron Prison, μια φουτουριστική κοινωνία φυλακών που λειτουργεί από την United Jupiter Company. Εκτός από όλα αυτά, όμως, σε αυτό το βίντεο θα δείτε και για πρώτη φορά τη χαρακτήρα που υποδύεται η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Karen Fukuhara, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Suicide Squad του 2016 και το The Boys της Amazon.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένα story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το The Callisto Protocol αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: