Κερδίστε αυτήν την πανέμορφη κονσόλα

Άλλος ένας διαγωνισμός από το Xbox
22 Σεπτεμβρίου 2022 23:03
Κερδίστε αυτήν την πανέμορφη κονσόλα

Η Microsoft συνεχίζει τους διαγωνισμούς της στο Twitter και αυτή τη φορά σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία πανέμορφη Xbox κονσόλα. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε έναν νέο διαγωνισμό, στον οποίο χαρίζει σε έναν τυχερό ένα Xbox Series S, το οποίο είναι «κομμένο και ραμμένο» στα χρώματα του Deathloop.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Deathloop της Arkane κατέφτασε πριν από λίγες ώρες στις Xbox κονσόλες και για να το γιορτάσει η Microsoft είπα να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό Xbox. Μάλιστα, εκτός από την κονσόλα αυτή καθ’ αυτή, ο τυχερός που θα κερδίσει αυτό το Xbox Series S θα πάρει και ένα χειριστήριο δώρο, το οποίο και αυτό έρχεται στα χρώματα του παιχνιδιού.

Ο διαγωνισμός τρέχει τώρα στο Twitter της Microsoft και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 28/9/2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιας και το παιχνίδι κλείνει ένα χρόνο στην αγορά, το στούντιο το γιορτάζει κυκλοφορώντας παράλληλα το GOLDENLOOP Update. Αυτό θα προσθέσει στην εμπειρία ένα νέο όπλο, ένα καινούργιο πανίσχυρο ability, νέους τύπους εχθρών, ένα extended ending και πολλά περισσότερα.

Τέλος, σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο αναλυτικό του review για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε αναφέρει:

Το Deathloop μοιάζει σε σημεία με μια προσπάθεια της Arkane να “στρογγυλέψει” λίγο τις γωνίες των παιχνιδιών της, μήπως και περάσει επιτέλους σε πιο mainstream νερά. Η πιο φιλική προς το action στοιχείο προσέγγιση, ο μικρός “φόβος” που βγάζει στην ντετέκτιβ πτυχή της εμπειρίας και οι πάντα ελεγχόμενες επιλογές που προσφέρει ανά πάσα στιγμή, το κάνουν πιο άμεσα διασκεδαστικό, πιο διαχειρίσιμο, πιο “εύπεπτο”, αλλά μάλλον και πιο επιφανειακό από τις υπόλοιπες δημιουργίες της. Μιλάμε, όμως, πάντα για έναν τίτλο υψηλότατης ποιότητας, με ένα concept και μια δομή μαεστρικά εκτελεσμένα, ένα εξαιρετικό multiplayer και ένα gameplay πολυεπίπεδο και δημιουργικό. Ιδίως αν ψάχνετε ένα φιλικό σημείο εισόδου στα immersive sims, το Deathloop φαντάζει ιδανικό.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική πατώντας εδώ.