Nintendo Switch: Την άλλη εβδομάδα έρχεται μια αποκλειστικότητα-έκπληξη

Απέκτησε ημερομηνία το νέο Kirby
11 Αυγούστου 2022 14:46
Nintendo Switch: Την άλλη εβδομάδα έρχεται μια αποκλειστικότητα-έκπληξη

Πριν από μερικές ημέρες και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, η Nintendo είχε αποκαλύψει πως είναι σχεδόν έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο κεφάλαιο της σειράς Kirby. Ο λόγος γίνεται για το Kirby's Dream Buffet που έρχεται για τις…λιγούρες του καλοκαιριού και πλέον απέκτησε και συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, ο ιαπωνικός κολοσσός γνωστοποίησε πως το Kirby's Dream Buffet θα καταφθάσει την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή την Τετάρτη 17 Αυγούστου, με τιμή που θα ανέρχεται σε 1500 yen, δηλαδή περίπου €10.99. Η ανακοίνωση αυτή έγινε αρχικά στο πλαίσιο μιας επετειακής συναυλίας στο Τόκιο, αλλά λίγες ώρες αργότερα η Nintendo επιβεβαίωσε πως η ημερομηνία ισχύει και για υπόλοιπες αγορές παγκοσμίως.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρεστε τη μνήμη σας, το Dream Buffet  δεν είναι το επόμενο βασικό κεφάλαιο. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα multiplayer spin-off παιχνίδι που βάζει διάφορους παίκτες που ελέγχουν τους δικούς τους Kirby να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε τέσσερις γύρους χαοτικής δράσης. Η ιδιαιτερότητα είναι πως το κεντρικό θέμα του παιχνιδιού και κατ’ επέκταση των πιστών είναι το φαγητό!

Κάπως, έτσι, οι παίκτες θα τρέχουν σε…πεντανόστιμα επίπεδα, συλλέγοντας φράουλες, καθώς ο Kirby μεγαλώνει, ρίχνοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες εκτός πίστας και χρησιμοποιώντας τα Copy Food Abilities για να πάρουν τη νίκη.

Η Nintendo τονίζει πως το παιχνίδι θα προσφέρει προσβάσιμο gameplay για όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανοτήτων, αποτελώντας ωστόσο μια υγιής πρόκληση για όσους θέλουν να ικανοποιήσουν τη λιγούρα τους για «φιλικό ανταγωνισμό».

Το Kirby's Dream Buffet θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά μέσα από το eShop του Nintendo Switch. Ακολουθεί το νέο overview trailer που συνοδεύσει την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, αποκαλύπτωντας και όλα όσα ακόμη πρέπει να γνωρίζετε.