Πέφτει τρελό ξύλο στα νέα gameplay πλάνα του Street Fighter 6

Kimberly και Juri εν δράσει!
08 Αυγούστου 2022 17:57
Πέφτει τρελό ξύλο στα νέα gameplay πλάνα του Street Fighter 6

EVO 2022 σημαίνει εκπλήξεις και γι’ αυτό το λόγο η Capcom πήρε τη σκυτάλη και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα νέα gameplay πλάνα από το Street Fighter 6. Η ιαπωνική εταιρία έδειξε την Juri, καθώς και την ολοκαίνουργια χαρακτήρα που ονομάζεται Kimberly.

Η Kimberly περιγράφεται ως μία «θαρραλέα νέα ninja» που λατρεύει τη δεκαετία του ’80, το Walkman της και έχει ιδιαίτερες κινήσεις. Μέσα από το PlayStation Blog, ο game director, Takayuki Nakayama λέει ότι είναι ειδική στο τρέξιμο και στις airborne επιθέσεις, με γρήγορες κινήσεις και ένα ωραίο μείγμα σκληρών και ύπουλων επιθέσεων ninjutsu.

Επιπροσθέτως, είδαμε ξανά την Juri, μία αγαπημένη χαρακτήρα που έκανε το ντεμπούτο της στο Street Fighter 4 και φαίνεται πως επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο της Capcom πιο άγρια από ποτέ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως εκτός από τις κλασσικές μάχες που έχουν αγαπήσει οι fans όλα αυτά τα χρόνια, το Street Fighter 6 θα έχει και ένα open-world adventure mode, για να απολαύσουν οι επίδοξοι μαχητές. Το mode αυτό θα ονομάζεται World Tour και η Capcom το περιγράφει ως μια "immersive single-player story εμπειρία". Παράλληλα, αυτό δε θα είναι το μοναδικό καινούργιο mode, μιας και η Capcom έχει επιμεληθεί και το Battle Hub, το οποίο αφορά την online ανταγωνιστική πλευρά των πραγμάτων.

Το Street Fighter 6 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam) το 2023. Παρακολουθήστε το νέο gameplay trailer παρακάτω.