Το Street Fighter 6 σαρώνει και έφτασε ήδη ένα μεγάλο ορόσημο παικτών

Η Capcom ευχαριστεί την κοινότητα
05 Ιουνίου 2023 15:12
Το Street Fighter 6 σαρώνει και έφτασε ήδη ένα μεγάλο ορόσημο παικτών

Το Street Fighter 6 κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4, PS5 και Xbox Series X|S και όπως σας ενημερώσαμε, σχεδόν αμέσως έσπασε ρεκόρ όλων των εποχών για το genre στο Steam. Όπως φαίνεται, η πορεία του τίτλου ήταν εξίσου καλή και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, αφού ήδη έφτασε ένα πολύ μεγάλο ορόσημο παικτών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον ιαπωνικό λογαριασμό του franchise επιβεβαιώθηκε ότι το Street Fighter 6 έχει ξεπεράσει ήδη τους 1 εκατομμύριο παίκτες. Το εντυπωσιακό αυτό επίτευγμα έγινε πραγματικότητα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ανεβάζοντας τις συνολικές πωλήσεις της σειράς στα 50 εκατομμύρια.

Ο ιαπωνικός gaming κολοσσός ευχαρίστησε την κοινότητα που αγκάλιασε το παιχνίδι και επισήμανε ότι ένα δώρο περιμένει όλους του παίκτες in-game ως ευχαριστώ. Παρακάτω θα βρείτε την εν λόγω ανάρτηση, η οποία περιλαμβάνει και ένα ειδικό εικαστικό που ετοίμασε η εταιρία για την περίσταση.

Περισσότερα σχετικά με το Street Fighter 6 μπορείτε να βρείτε στο review των Unboxholics, το οποίο αναφέρει:

Το Street Fighter 6 είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο πακέτο που καταφέρνει με επιτυχία να κερδίσει τους νέους παίκτες, χάρη στο νέο προσεγμένο σύστημα χειρισμού του, κλείνοντας συγχρόνως το μάτι και στους βετεράνους που έχουν μεγάλες προσδοκίες, με το ισορροπημένο, στρατηγικό και βαθύ gameplay του. Περιλαμβάνει ό,τι και το Street Fighter 5, την ώρα που η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει και ένα ολόκληρο Street Fighter open world RPG, αλλά και ένα online MMO από πάνω. Κάπως έτσι, λοιπόν, το θετικό…combo της Capcom συνεχίζει ακάθεκτο!