Αποκαλύφθηκαν οι πωλήσεις του Street Fighter 6

Νέες πληροφορίες
07 Ιουλίου 2023 19:04
Αποκαλύφθηκαν οι πωλήσεις του Street Fighter 6

Η Capcom αποκάλυψε τις συνολικές πωλήσεις του Street Fighter 6, το οποίο έγινε διαθέσιμο τον περασμένο μήνα σε κονσόλες και PC. Όπως δήλωσε η ιαπωνική εταιρία, το νέο κεφάλαιο του franchise έχει μια καλή πορεία.

Όπως γνωρίζαμε ήδη, ο τίτλος είχε πουλήσει 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την κυκλοφορία του, και τώρα αποκάλυψε ότι αυτός ο αριθμός έχει πλέον φτάσει τα 2 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Επιπροσθέτως, ολόκληρο το Street Fighter franchise έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Η Capcom δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι τα νέα modes, όπως το World Tour και ο ανανεωμένος και πιο μοντέρνος χειρισμός σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μπορεί να απολαύσει περισσότερες κόσμος το παιχνίδι και φαίνεται ότι όλο αυτό έχει συμβάλει στην επιτυχία που έχει γνωρίσει.

Το Street Fighter 6 σαρώνει και έφτασε ήδη ένα μεγάλο ορόσημο παικτών

Περισσότερα σχετικά με το Street Fighter 6 μπορείτε να βρείτε στο review των Unboxholics, το οποίο αναφέρει:

Το Street Fighter 6 είναι ένα εξαιρετικά πλούσιο πακέτο που καταφέρνει με επιτυχία να κερδίσει τους νέους παίκτες, χάρη στο νέο προσεγμένο σύστημα χειρισμού του, κλείνοντας συγχρόνως το μάτι και στους βετεράνους που έχουν μεγάλες προσδοκίες, με το ισορροπημένο, στρατηγικό και βαθύ gameplay του. Περιλαμβάνει ό,τι και το Street Fighter 5, την ώρα που η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει και ένα ολόκληρο Street Fighter open world RPG, αλλά και ένα online MMO από πάνω. Κάπως έτσι, λοιπόν, το θετικό…combo της Capcom συνεχίζει ακάθεκτο!

Το Street Fighter 6 κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4, PS5 και Xbox Series X|S και σχεδόν αμέσως έσπασε ρεκόρ όλων των εποχών για το genre στο Steam. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.