Η A.K.I. είναι η “γυναίκα δηλητήριο” του Street Fighter 6! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο
07 Αυγούστου 2023 08:04
Η A.K.I. είναι η “γυναίκα δηλητήριο” του Street Fighter 6! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του EVO 2023, η Capcom αποκάλυψε μία ολοκαίνουργια χαρακτήρα που θα καταφθάσει στο Street Fighter 6 μέσα στο φθινόπωρο. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ιδιαίτερο και απολαυστικό teaser trailer για μία νέα παίκτρια που ονομάζεται A.K.I.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα κινείται μέσα στη μάχη η A.K.I. αλλά το πρώτο βίντεο μάς δίνει μια μικρή γεύση. Η A.K.I. είναι «μανιακή» με το δηλητήριο και αυτό φαίνεται από το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω, όπου το δίνει σε έναν άλλον χαρακτήρα και του λέει με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς θα του προκαλέσει, αλλά και τις επιρροές που θα έχει.

Αξίζει να αναφέρει, ότι όλοι οι κάτοχοι της Deluxe και Ultimate Edition, καθώς και των Year 1 Character Pass και Ultimate Pass θα αποκτήσουν πρόσβαση στην A.K.I. απευθείας το φθινόπωρο που θα γίνει διαθέσιμη.

Η περιγραφή του βίντεο λέει τα εξής: Μια μανιακή και λάτρης του δηλητηρίου, η A.K.I. ανυπομονεί να βυθίσει τα νύχια της στους αντιπάλους της ως δεύτερος χαρακτήρας του Year 1.

Παρακολουθήστε το πρώτο teaser trailer:

Παράλληλα, η Capcom αποκάλυψε ένα ειδικό crossover event του Street Fighter 6 με τα Χελωνονιντζάκια που ονομάζεται Teenage Mutant Ninja Turtles x Street Fighter 6. Αυτό το event θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 8 Αυγούστου και μεταξύ άλλων θα προσφέρει TMNT stamps, in-game device wallpapers, camera frames στο Photo Mode και άλλα.

Το Street Fighter 6 κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS4, PS5 και Xbox Series X|S και σχεδόν αμέσως έσπασε ρεκόρ όλων των εποχών για το genre στο Steam.

Δείτε το trailer παρακάτω.